Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » Jak si vybrat podzimní desítku? [článek]

Jak si vybrat podzimní desítku? [článek]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tono muž 24.08.2012 07:53:05

Analyzovali jsme nabitou podzimní nabídku závodů na deset kilometrů. To je vzdálenost, kterou kromě absolutních začátečníků uběhne každý. Detailnější rozbor včetně rad trenérů a grafiky pak najdete v aktuálním čísle Běhej.com. Tak tedy co nového nabízejí a na co lákají nejvýznamnější akce?
Odkaz na článek

avatar

Hradec Králové

Celkem 707 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:33:02 (2013)
maraton: 3:37:24 (2012)

Kanár muž 01.09.2012 10:46:31

V tištěné verzi článku jsou uvedeny i další zajímavé desítky . Dobrý článek, akorát musím uvést na správnou míru jeden závažný nedostatek. Je zmiňován i úplně nový závod vinařská desítka v Chrudimi. V článku nebylo nikde poznamenáno, že se jedná o závod, který organizuje tým pana Bujnocha, který už léta pořádá velmi úspěšný a kvalitně zorganizovaný půlmaraton v Pardubicích. A hlavně však v článku bylo uvedeno, že startovné na poslední chvíli činí 700,– Kč. To není vůbec pravda. Startovné na místě činí buď 200,– (medaile, číslo s čipem, čaj) anebo 400,– (navíc tričko, láhev vína, tombola). A to už je o něčem úplně jiným, než 700,– Kč. Právě proto, že se jedná o první ročník, jsou takovéto dezinformace nebezpečné. Nemyslím si, že by se jednalo o úmysl, ale pan Nohejl by si měl dávat větší pozor.;-)

Motto: Kdo běhá, nezlobí!
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.