Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » bolest holenní kosti

bolest holenní kosti

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Vlastik95 muž 23.11.2012 14:07:25

zdravim všechny, ocenil bych, kdyby mi kdokoliv z vás mohl pomoci, jedná se o to, že dělám závodně Rychlostní Kánoistiku(tím pádem musím mít velkou vytrvalost jak v posilování, tak v běhání i plavání).dělám rekreačně pro radost kickbox, a jednou při tréninku jsem se pokusil dát sparring partnerovi lowkick, ale ten se nezdařil a sparring partner ho vykryl, asi minutu na to, se mi na noze udělala vcelku velká boule, ale moc nebolela, šel jsem domu, hodil na to ledový zelí, a boule byla do 1–2 hodin pryč, ale pak nastal 2. problém a to je to, že mě začla bolet holenní kost(kousek nad kotníkem) šahal jsem si na to, a v místě boule, to mám víceméně měkké, ale chodit se s tím dá, i běhat se s tím dalo, jen ta měkkost mě docala zaráží, nemám z toho moc dobrý pocit, mohl by mi někdo poradit co s tím ? ocením jakoukoliv radu(nechce se mi s tím chodit k doktorovi, stačí jen poradit, co s tím) díky moc:)

avatar

Juhozápadné Slovensko

Imael muž 23.11.2012 20:36:09

ahoj :)

Tiež som raz dostal drevenou papučou do píštaly. Narozdiel od teba sa mi tam boule udržala niekoľko dní a potom som aj tak musel ísť doktorovi. Ten ma hned poslal na snímku, či mi to nezasiahlo kosť. Boule neboule nehral by som sa s tým. Nikto z nás ti asi na tú kosť nevidí, tak radšej bež na rontgen.

Motto: „Přátelé jsou jako brambory, když je sníš, umřou"
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.