bolest holenní kosti
Vlastik95
23.11.2012 14:07:25
zdravim všechny, ocenil bych, kdyby mi kdokoliv z vás mohl pomoci, jedná se o to, že dělám závodně Rychlostní Kánoistiku(tím pádem musím mít velkou vytrvalost jak v posilování, tak v běhání i plavání).dělám rekreačně pro radost kickbox, a jednou při tréninku jsem se pokusil dát sparring partnerovi lowkick, ale ten se nezdařil a sparring partner ho vykryl, asi minutu na to, se mi na noze udělala vcelku velká boule, ale moc nebolela, šel jsem domu, hodil na to ledový zelí, a boule byla do 1–2 hodin pryč, ale pak nastal 2. problém a to je to, že mě začla bolet holenní kost(kousek nad kotníkem) šahal jsem si na to, a v místě boule, to mám víceméně měkké, ale chodit se s tím dá, i běhat se s tím dalo, jen ta měkkost mě docala zaráží, nemám z toho moc dobrý pocit, mohl by mi někdo poradit co s tím ? ocením jakoukoliv radu(nechce se mi s tím chodit k doktorovi, stačí jen poradit, co s tím) díky moc:)
Imael
23.11.2012 20:36:09
ahoj :)
Tiež som raz dostal drevenou papučou do píštaly. Narozdiel od teba sa mi tam boule udržala niekoľko dní a potom som aj tak musel ísť doktorovi. Ten ma hned poslal na snímku, či mi to nezasiahlo kosť. Boule neboule nehral by som sa s tým. Nikto z nás ti asi na tú kosť nevidí, tak radšej bež na rontgen.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.