Kultura
Praha - Radlice
Jitka 21.10.2005 23:17:55
Tak – a to tu ještě nebylo – pořád jenom běhběh… I když trochu bylo – o hudbě už se hovořilo. Ale já jsem dnes váhala mezi večerním během a kinem. Dávali u nás v Táboře film Země hojnosti. Tak tedy – móóóc dobrý, vřele doporučuju. Vlastně – teď mi došlo, že je to tak trochu i o běhání… Nebo ne?
m.thums 22.10.2005 09:58:43
Hm, tak v kině jsem byl naposledy cca 5 let, ale není to špatný nápad. Ale radši bych šel na pořádný big – beat, to jsem nebyl asi 10 let…Člověk pořád někam utíká a na sebe a vlastně i na to okolí nějak nemyslí.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 22.10.2005 20:02:10
[quote=m.thums]Hm, tak v kině jsem byl naposledy cca 5 let, ale není to špatný nápad. Ale radši bych šel na pořádný big – beat, to jsem nebyl asi 10 let…Člověk pořád někam utíká a na sebe a vlastně i na to okolí nějak nemyslí.[/quote] Mirku, bigbeat je základ, na ten chce chodit. Já chodím v Praze každou chvíli na něco, od Plastic People, DG307 přes Black Sabbath a Deep Purple k Iron Maiden. Asi jednou měsíčně chodím jako host do pražského rádia BEAT pouštět svojí oblíbenou hudbu. Taky občas mám od nich či vyhraju v soutěži dva lístky na koncert. Vím, je to trochu z ruky. Chytat by jsi ho mohl u vás v Chomutově jedině přes Internet.
m.thums 22.10.2005 20:11:26
Draku jsme stejná krevní skupina…pravda, fotka tady na Fóru mluví za své, já měl kdysi " pásovku " :)…no teď už jenom ten bigboš. Můžu i ty nové – H – BLOCKX atd…Myslím, že jednou uděláme pořádnou pařbu po nějakém maratonu !!!!
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 22.10.2005 20:18:38
[quote=m.thums]Draku jsme stejná krevní skupina…pravda, fotka tady na Fóru mluví za své, já měl kdysi " pásovku " :)…no teď už jenom ten bigboš. Můžu i ty nové – H – BLOCKX atd…Myslím, že jednou uděláme pořádnou pařbu po nějakém maratonu !!!![/quote] Až se uzdravíš, tak hned po tom tvém prvním!
m.thums 22.10.2005 20:29:44
Ani nevíš jak se na to těším, pořádně si to užiju…něco naplánujeme a zapaříme !!!
Praha - Palmovka
Pubi 23.10.2005 16:20:05
[quote=Jitka]Tak – a to tu ještě nebylo – pořád jenom běhběh… I když trochu bylo – o hudbě už se hovořilo. Ale já jsem dnes váhala mezi večerním během a kinem. Dávali u nás v Táboře film Země hojnosti. Tak tedy – móóóc dobrý, vřele doporučuju. Vlastně – teď mi došlo, že je to tak trochu i o běhání… Nebo ne?[/quote] Zemi hojnosti jsem neviděl, ale nejlepší film o běhání je asi Forest Gump :) Určitě by se ten film líbil i Topolánkovi, že by nám na něm ukázal, že běžci vytrvalci jsou hloupější než on ;)
Jinak já jsem snad celkem kulturní a do kina chodim rád. V blízký době bych chtěl vidět film [url=http://www.csfd.cz/film.php?top=1&id=29466]Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka[/url] Prej jako předfilm budou nějaký tučňáci, tak to možná bude ten náš tragédí nebo ty jeho malajský kámoši :)
Brno/Havířov
forest 29.10.2005 18:58:59
[quote=Pubi]…nejlepší film o běhání je asi Forest Gump :)[/quote] mohu jen potvrdit BTW: nevíte jak se jmenoval britský seriál (měl tuším 3 díly), který byl o tom, jak se poprvé běžela míle pod 4 minuty?
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 30.10.2005 21:57:34
Já jsem před časem viděl americký film o prof. Bowermannovi, co dělal boty pro NIKE (třeba Air Trail Pegasus co mám jsou z Bowermann series), a nějakém běžci, co ho profesor trénoval. Nevím, jak se film jmenoval ani jak se jmenoval ten běžec.
Praha - Klánovice
Ondra1 31.10.2005 09:55:40
[quote=forest][quote=Pubi]…nejlepší film o běhání je asi Forest Gump :)[/quote] mohu jen potvrdit BTW: nevíte jak se jmenoval britský seriál (měl tuším 3 díly), který byl o tom, jak se poprvé běžela míle pod 4 minuty?[/quote] Ty jo, ten byl parádní!!! Zrovna nedávno jsem si na něj vzpomněl… Nejmenovalo se to „Míle pod 4“? To asi ne, co:-) Ale bylo to fakt dobrý, mělo to atmosféru…
lastboyscout 31.10.2005 14:00:07
administrator 31.10.2005 19:03:50
Videla jsem tu prodavat knizku a nevedla jsem moc co si o ni myslet. Ted si ji snad i koupim!
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 30.08.2007 22:01:35
Počítáme mezi kulturní akce účast na Grand Prix? :D Ne, ale vážně, není moc možností, jak spojit běh a kino nebo divadlo, takže v divadle jsem už nebyl hodně dlouho (nepočítáme představení, kde jsem byl fotit a sledovat, abych něco napsal), s kinem to je podobné (i když poslední červnový den letos jsem byl na Smíchově), tak jenom občas nějaký ten koncert nebo popovídání v pizzerii…
Doudleby nad Orlicí
Mira.B. 21.08.2008 16:57:31
V neděli 17.8. jsem byl v Praze na stadionu Eden na koncertě R.E.M. a bylo to super. Byli jste tam také někdo?
keane1980 25.08.2008 11:02:02
[quote=Mira.B.]V neděli 17.8. jsem byl v Praze na stadionu Eden na koncertě R.E.M. a bylo to super. Byli jste tam také někdo?[/quote] Já tam byl. Ale tak moc se mi to nelibilo. REM mám sice docela naposlouchaný (a tím nemyslím jen Out Of Time:-))) ale hlavně v první půlce jsem se u spousty písniček vůbec nechytal.:( Ale ještě před koncertem jsem byl na vystavě v Rudolfinu na Gottfriedovi Helnweinovi. Opravdu doporučuji! Sice hodně depresivní, ale opravdu zajímavé. Člověku se nechce uvěřit, že něco takového jde namalovat. Podívejte se tady http://www.helnwein.com/…ke/home.html Jinak bacha, ta výstava už myslím brzo končí, tak neváhejte ;)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.