sporttester
skopik 01.05.2013 19:21:50
Zdravím. Nedá mi to,stále sa neviem rozhodnúť pre sporttester,preto sa na pretekoch pýtam bežcov o radu a taktiež aj tu na fóre. Čítal som tu už o rôznych typoch sporttesterov,o cenových reláciách a problémoch s ich nastaveniami,ale nikde som sa nedočítala hodnotení ich „životnosti“,myslím tým ,kedy sa zvykne pokaziť hrudný snímač,alebo hodinky,lebo podľa mojich skúseností je všetko vyrobené v číne na životnosť max. troch rokov. Narážam na to,že prečo by som mal dať „veľké“peniaze za značkový športtester,keď mi „odíde“ po dvoch,troch rokoch. čakám na vaše názory,určite budú zaujímavé.
Bratislava, Ruzinov
PALOsvk 01.05.2013 19:29:57
>> skopik, 01. 05. 2013 19:21:50
Brat si kupil na inzerat(osobny odber) Garmin Forerunner 110 za 50 EUR (1,5 rocne) a uz ich ma dalsi 1,5 roka a vsetko mu funguje bez problemov. Uz predtym mal k mobilu kupeny hrudny pas za 40 eur.
Dalsi znamy si kupil na inzerat FR 305 za 90 EUR aj s hrudnym pasom a taktiez bez problemov. Obaja hodinky pouzivaju na bike aj beh.
Takze je tu aj moznost za „par korun“ kupit skutocne dobry pristroj. Je to rovnako ako s mobilom. Je to vlatsne rovnake zariadenie. Vydrzi to presne tak ako sa k tomu clovek chova. Zaruku mas 2 roky takze to by malo byt v pohode…a ked sa nejaka „detska choroba“ neukaze do dvoch rokov, tak velmi casto ani neskor… Uvidim kolko bratovi vydrzia tie 110, ale uz teraz maju 3 roky a zatial v pohode.
jm1 01.05.2013 21:04:02
>> skopik, 01. 05. 2013 19:21:50
nikde som sa nedočítala hodnotení ich „životnosti“
Doma máme celou sérii běžeckých + cyklo garminů (první záznam z listopadu 2008), a všechny stále fungují. Potenciálním „kurvítkem“ jsou IMHO jen postranní mikrospínače (a pro ultra vytrvalce možná i výdrž baterie)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.