Nike Run Free vs. Reebok Realflex ???
SidneyC87 31.05.2013 12:47:42
Dobrý den sportovní nadšenci, rád bych si pořídil nějaké přechodovky na minimalistický běh. Pro začátek mám dilema jestli je lepší zvolit Nike Run Free, Reebok Realflex a nebo nějaké úplně jiné?? Máte někdo nejaké zkušenosti? Mě osobně se víc zamlouvají Reeboky ale to jen proto že mají líbivější design a jsou levnější, nechceme se mi dávat dvojku, dvojku a půl za boty jenom proto že jsou od Nike… nebo jsou fakt lepší? Nikdy jsem v téhle obuvi neběžel takže uvítám každou radu, která mi pomůže ve výběru. Samozřejmě si pak chci pořídit i jeden pár ryze minimalistických bot. Díky
Praha
Valerius 31.05.2013 20:38:16
Reeboky neznám, ale vypadají velice podobně jako Nike Free. Já když přecházel z běhu přes patu, tak jsem si koupil Nike Free 3.0 a i do teď jsou to nejdražší běžecké boty co jsem koupil. Koukal jsem ale, že třeba Sportisimo má občas akce na Nike a nebo takový outlet v Praze ve Štěrboholech má starší modely Freeček levněji.
A jinak mě Nike Free i přes vysokou cenu uspokojily. Boty jsou opravdu lehké a flexibilní. Prodejce povídal, že vydrží tak 600 km. Já už v nich mám cca 1500 km a teprve se lehce začínají trhat látky na boku, ale hádám, že 2000 km zvládnou v pohodě. Mě osobně sedly perfektně a stále je beru rád na závody a to mám už novější boty. Další variantou můžou být nějaké botky od NB. Já si třeba pořídil na silnici NB 890v3 a i přes lehce vyšší patu než u Nike Free jsou lehké a flexibilní.
Ještě dodám. Právě jsem si vzpomněl že jsem ty Reeboky jednou zkoušel v obchodě a moc mě nenadchly, měly tuhou podrážku. Naopak Freečka se dají stočit do klubíčka.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.