Běhá tady někdo v Praze 8 (Čimice, Bohnice)?
Iva z Hladné 02.06.2007 20:19:40
Ahoj všem. Ráda bych poznala někoho (kamaráda, kamarádku nebo celou partu lidí), kdo rád běhá v okolí Bohnic nebo Čimic. I když nebráním se změnit příležitostně tuto lokalitu za jinou v Praze. Jen když nebudu muset běhat pořád sama a budu mít s kým třeba i pokecat. Mám kolem sebe bohužel spíše lenochy… Rovněž ráda jezdím na kole, plavu atd., jak mi čas většinou dovolí. Díky. Iva
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 03.06.2007 10:26:57
Ahojky! Každé úterý a čvtrtek jsou tréninky ve Stromovce (možná znáš jako Královská obora). Ty bys měla spojení buď pěšky podél řeky (cca 5 – 10 km podle toho, odkud vyrážíš) nebo tramvají na Výstaviště Holešovice. Více info zde: http://forum.behej.com/…24-stromovka A možná bych tento dotaz hodil do vlákna běžecký trénink…
Meritamm 18.07.2007 14:53:15
ahoj Ivo,jsem z Bohnic a taky bych ráda s někým běhala,jestli to stále platí,můžeš mi napsat na e-mail?? Miriam.z@seznam.cz
Běhouš 18.07.2007 15:55:12
Ivo, Miriam nebo kdokoliv ostatní, chodím běhat do Ďáblického háje, kdybyste se chtěli spojit, napište mi mail (viz link vlevo nebo můj profil), rád vás poznám.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.