Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Sporttester z Lidlu

Sporttester z Lidlu

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

zelda muž 24.07.2013 14:51:26

Zdravim, od zitra je v lidlu akce na bezecke veci, vcetne sporttesteru za 349,–. Ma s nim nekdo zkusenosti? Do zacatku je ta cena docela zajimava..

Praha

Celkem 7881,3 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:39:33 (2014)
půlmaraton: 1:28:26 (2014)
maraton: 3:21:53 (2014)

ped7g muž 24.07.2013 16:35:50

>> zelda, 24. 07. 2013 14:51:26

Mam model z minuleho roku (temer to same, jen se mi zda ze pridali krokomer, nebo je navic v popisu).

Tep to meri dobre, jen v zime (suchy vzduch) to meri nekdy prvnich par minut spatne (obecny problem u spousty osob a hrudnich pasu, „electrode gel“ to pry resi spolehlive, ale to jsem nikde nahodou v obchode nepotkal a zapominam to hledat cilene, protoze ten problem stejne neni nijak zavazny).

U stopek mi nevadilo nic, trochu mne strasi ze maji pamet jen na 99 „kol“, ale zatim jsem to jeste v praxi nepreplnil.

Tepak ma alarm na vypoctenou „TFmax“ ktery nejde vypnout, takze kdyz beham treba sprinty do kopcu, tak nonstop pipam. Ale ono je to svym zpusobem i dobre, aspon vim ze to neflakam (alarm na konkretni pasmo je volitelny, ten funguje dobre).

Chybi mi samozrejme zaznam TF (ma to jen min/max/avg hodnoty, a pokud mas nastavene konkretni pasmo, tak jeste ukazuje kolik casu si stravila nad/v/pod pasmem), a bezdratove spojeni neni typu ant+, takze to nejde pripojit k necemu jinemu nez k tomu sporttestru.

Celkove na pomer vykon/cena mi to prijde perfektni, jsem spokojeny ze jsem to koupil (zatim se mi nechce investovat nekolik tisic do garminu kvuli memu „behani“).

Motto: Pain is temporary, quitting lasts forever.

zelda muž 24.07.2013 18:16:28

Diky, neco takoveho jsem chtel slyset, pro zacatek za ty penize, pokud to umi co je psane v popisu, tak bych rekl ze mi to bude stacit..

Celkem 399 km
Minulý měsíc 0 km

jook muž 24.07.2013 18:34:10

lídl má dosť kvalitnú elektroniku a so zárukou 3roky…

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.