Sporttester z Lidlu
zelda 24.07.2013 14:51:26
Zdravim, od zitra je v lidlu akce na bezecke veci, vcetne sporttesteru za 349,–. Ma s nim nekdo zkusenosti? Do zacatku je ta cena docela zajimava..
Praha
ped7g 24.07.2013 16:35:50
>> zelda, 24. 07. 2013 14:51:26
Mam model z minuleho roku (temer to same, jen se mi zda ze pridali krokomer, nebo je navic v popisu).
Tep to meri dobre, jen v zime (suchy vzduch) to meri nekdy prvnich par minut spatne (obecny problem u spousty osob a hrudnich pasu, „electrode gel“ to pry resi spolehlive, ale to jsem nikde nahodou v obchode nepotkal a zapominam to hledat cilene, protoze ten problem stejne neni nijak zavazny).
U stopek mi nevadilo nic, trochu mne strasi ze maji pamet jen na 99 „kol“, ale zatim jsem to jeste v praxi nepreplnil.
Tepak ma alarm na vypoctenou „TFmax“ ktery nejde vypnout, takze kdyz beham treba sprinty do kopcu, tak nonstop pipam. Ale ono je to svym zpusobem i dobre, aspon vim ze to neflakam (alarm na konkretni pasmo je volitelny, ten funguje dobre).
Chybi mi samozrejme zaznam TF (ma to jen min/max/avg hodnoty, a pokud mas nastavene konkretni pasmo, tak jeste ukazuje kolik casu si stravila nad/v/pod pasmem), a bezdratove spojeni neni typu ant+, takze to nejde pripojit k necemu jinemu nez k tomu sporttestru.
Celkove na pomer vykon/cena mi to prijde perfektni, jsem spokojeny ze jsem to koupil (zatim se mi nechce investovat nekolik tisic do garminu kvuli memu „behani“).
zelda 24.07.2013 18:16:28
Diky, neco takoveho jsem chtel slyset, pro zacatek za ty penize, pokud to umi co je psane v popisu, tak bych rekl ze mi to bude stacit..
jook 24.07.2013 18:34:10
lídl má dosť kvalitnú elektroniku a so zárukou 3roky…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.