garmin vs timex
skopik 08.08.2013 18:10:12
Keďže som sa popálil na lacnejšom modely sporttestera s GPS(ENERGETICS 100),ktorý som vrátil späť,teraz radšej doplatím,no neviem sa rozhodnúť medzi Garminom 210,Garminom 410 ,alebo TIMEX T5K744 GPS a TIMEX T5K444 GPS,TIMEX T5K575 Ide mi o GPS,intervalový tréning,podsvietenie displeja,čo majú všetky zmienené modely,mám prečítané aj hodnotenia na www.dcrainmaker.com.Mňa by ale zaujímali Vaše názory,hlavne tích,ktorí majú timexy,ako je to s komunikáciou s PC,aký je k tomu návod,príp.uplatnenie reklamácie,príp.výmena batérie8-O. ďakujem za Vaše názory
cop2 09.08.2013 09:16:33
Ahoj, můžu ti něco napsat pouze k TIMEX T5K444 GPS (Global trainer), které jsem měl. Byl jsem s nimi spokojený. V porovnání s Ambitama, které mám teď, podstatně déle vyhledávají družice, mají mnohem menší výdrž na nabití, ale například nastavování rozsahu TF při tréninku je možné provést přímo v hodinkách, což Ambity neumí. Jsou laděné hlavně na triatlon, přičemž ostatní režimy nejsou nikterak ochuzené. Hodně jsem používal režim, kdy jsem si načetl uloženou trasu, kterou jsem běžel v minulosti a při aktuálním dalším běhu jsem si mohl kontrolovat zda běžím rychleji nebo pomaleji a o kolik. Stahování dat přes kabel na TraingPeaks – podrobná analýza (v AJ), já si radši ještě koupil do PC program Sporttracks (v ČJ). Návod k hodinkám v ČJ. Mám zkušenost i s reklamací, neboť jsem měl po čase nedokonalý kontakt při připojení ke kabelu (dva z těch čtyř či pěti kontaktů byly mírně zastrčené a tak nedoléhaly dostatečně), v Triexpertu, kde jsem je kupoval reklamaci nabrali bez problémů, odeslali do Timex, tam je nestihli do 30 dnů opravit a tak mi dali jiný nový kus. Takže reklamace bez problému. Výměna baterie – nemám zkušenost.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.