Jak dostat data z GPS sem do treninkoveho deniku
České Budějovice
PaKo 27.08.2013 14:07:45
Ahoj, jsem tu novej a mám dotaz. Jak dostat nejak automaticky (tzn. import, ne rucne klepat) data o nabehanych vzdalenostech sem do deniku behej.com? Mám Garmina, data mám lokalne v Training center, v Garmin connect a ve zjednodusene podobe i v excelu a nechce se mi to sem rucne zadavat znovu. Diky!
Praha
České Budějovice
PaKo 27.08.2013 14:27:17
Tak to bylo rychlý . Promyslím tedy, zda mám dostatek nadšení to sem ťukat a nebo budu „nulovej“.
Praha 8 Dolní Chabry
dolezalj 27.08.2013 14:55:50
>> PaKo, 27. 08. 2013 14:27:17
Můžeš dosud naběhané km zadat do jednoho dne a pak pokračovat standardně dle jednotlivých běhů. Tak ti to bude ukazovat v profilu správně naběhanou kilometráž
Postrizin
SlavoK 27.08.2013 15:03:56
>> PaKo, 27. 08. 2013 14:27:17
No da se stim nejak zit, i kdyz z toho mam vzdy pred usnutim trauma.
EDIT: Ale jestli behej.com sezene kvalitni hokejove soupere, tak uz brzo treningovy dennik vyrazne obnovi a prida nove funkce. No zatim od zacatku roku 2012 se dostatek kvalitnich hokejovych utocniku sehnat nepodarilo.
Bratislava, Ruzinov
PALOsvk 27.08.2013 15:39:49
Ja si sem zapisujem len tyzdenne objemy (kvoli nabehanym KM v profile), kedze mam svoj vlastny Excel, dalej offline Training Center Garmin, no a dalej online Garmin Connect a Strava.com.
Ked dobeham… Garminy automaticky uploadnu na Garmin Connect zaznam, zapnem Traning center, klik → ulozim tam, potom klik na strava.com a nakoniec po sprche zapisem do Excelu, hotovo
České Budějovice
PaKo 27.08.2013 18:52:27
>> SlavoK, 27. 08. 2013 15:03:56 Bohužel, s hokejovými soupeři nepomohu.:-?
Jinak, o těch týdenních objemech jsem taky uvažoval, ale jako analytik z povolání, který si zakládá na korektní datové základně, s tím mám určitý problém
Pokud jde o zpracování, nemůžu si pomoct, ale nejvíce mi zatím vyhovuje Excel. Garmin Conect vypadá pěkně, ale rozřazuju si běhy podle typu (rychlost, vytrvalost, tempo, úseky, traily, závody apod.) a k tomu potřebuju určitou možnost customizace a to GC nemá.
Nevíte, prosím, jestli strava.com nebo runkeeper něco takového má? Nechce se mi zakládat účet, abych pak zjistil, že to nemá, co chci.
Díkes.
Postrizin
SlavoK 27.08.2013 21:32:49
*>> PaKo, 27. 08. 2013 18:52:27
Zkus www.mytreneek.cz, treba se podivej na muj dennik – mam tam stejnej nick. I kdyz ja z mytreneeku asi nepouzivam ani polovinu moznosti, to co jsi zminoval tam je.
Praha
ped7g 28.08.2013 02:31:00
>> PaKo, 27. 08. 2013 18:52:27
pouzivam od zacatku running ahead: http://www.runningahead.com/…5a0950c0f01a
Sice to tam vsechno klepu rucne, ale jinak to umi temer vsechno, co jsem od toho cekal. Jeste bych chtel abych nektere trasy mohl oznacit jako varianty jedne hlavni a podle toho dohledaval stare treninky, a taky abych mohl pak jednoduse hromadne z toho vytahovat urcite kola, pokud mam u treninku rozepsane intervaly, ale to uz jsou takove uplne detaily ktere vetsine lidi asi chybet nebudou.
Proklikej si muj profil z linky (mam vse nastavene jako public) a uvidis cca. co to umi. Sem na behej pak davam jen km, nekdy jen souhrne, jak se mi chce.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.