Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Předejděte při každotýdenním závodění poklesu kondice [článek]

Předejděte při každotýdenním závodění poklesu kondice [článek]

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

PetrK muž 01.10.2013 11:09:23

„Chytlo mě závodění, pořádně se teď do toho obuju,“ napsal redakci jeden z čtenářů. A podzimní termínovka mu servíruje bohatou závodní nabídku. K prasknutí je nabitá závody lákajícími ke startu víkend co víkend. Pozor však na rozčarování pramenící z možného poklesu kondice. Jak trénovat v období, kdy závodíte každý víkend?
Odkaz na článek

Rohatec

10 km: 0:31:55 (2004)
půlmaraton: 1:16:37 (2013)
maraton: 2:52:12 (2012)

Dusty77 muž 01.10.2013 14:51:35

Zajímavé téma. Jsem rád, že aniž bych to nějak studoval, dělal jsem to více méně dobře. Po sobotní závodech, chodím tempovku nejčastěji v úterý. V neděli klus, v pondělí volno ;-)

Josef Mihalik muž 02.10.2013 07:53:04

Připojuji se. V Sobotu jsem běžel desítku v OR, v neděli jen rychlá chůze na 11 km:) V úterý již tempovka a jak se mi běželo. Určitě doporučuji zařadit i jiné sporty, at se zapojí také další svalové partie. Preferuji kolo, inlajny či posilování:)Btw kdo jdete v sobotu na Ladronku?

Motto: Nikdy neříkej nikdy
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.