Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Společné běžecké tréninky » Hledám parťačku/parťáka na běh - začátečník - Brno

Hledám parťačku/parťáka na běh - začátečník - Brno

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Celkem 72,5 km
Minulý měsíc 0 km

New_Soul žena 12.10.2013 11:50:37

Ahoj, začínám teď s během po delší pauze a hledám parťačku/parťáka na podobné úrovni. Trénink tak 3× týdně, zatím po 30 minutách a u mě indiánský běh (nojo :(). Většinou běhám na Medláneckej kopec, ale ráda změním trasu, když bude s kým :)

Těším se na odezvy, Betty

avatar

Mauzzzz muž 14.10.2013 14:30:08

Ahoj Betty, pokud je to ještě aktuální – také jsem nedávno začal po delší pauze s běháním a uvítal bych společnost :). Běhám většinou odpoledne/večer každý den, různé trasy v lokalitách Bystrc/Komín, ale také rád zavítám pro změnu někam jinam – třeba na ten Medláneckej kopec. Můžu běžet v tempu kdekoli mezi 4:30 – 7:00/km.

P.S. The world is small indeed, I think you're my former classmate! 8-O

avatar

Celkem 72,5 km
Minulý měsíc 0 km

New_Soul žena 15.10.2013 19:39:13

>> Mauzzzz, 14. 10. 2013 14:30:08

Ahoj, aktuální to samozřejmě stále je. A jaký povrch preferuješ? Chodník nebo lesní cesty? Jak dlouho tak běháš? Já jsem zatím zhruba na 30 minutách (jedu to podle minut, běh cca 4min + 1min chůze)… Zatím jedu podle takového triviálního plánu z netu, jehož cílem je dostat se na 45 minut souvislého běhu a pak už to chci zlepšovat. Ale nevím, jestli než se dostanu na takovou úroveň bych pro tebe nebyla přítěž. Co myslíš?

Dík za odpověď, B.

avatar

Mauzzzz muž 15.10.2013 22:21:18

Ahoj, co se týče povrchu, nemám žádnou preferenci, takže výběr nechám na Tebe. Běhám různé vzdálenosti dle momentálního rozpoložení, takže to neberu nějak vážně, že bych třeba v určitý den musel uběhnout určitou vzdálenost/běžet určitou dobu, jen se snažím přiměřeně dodržet týdenní vzdálenostní cíl. Běhám pro dobrý pocit, ne kvůli výkonům na vysoké úrovni, takže přítěž určitě nebudeš, přizpůsobím se tvému tempu. Můžeme se domluvit na nějaký konkrétní termín a doladit podrobnosti na místě, zajel bych se klidně proběhnout na ten Medlánecký kopec (nikdy jsem tam nebyl:)). Můžu teď ve všední dny kdykoli po páté odpoledne, případně i o víkendu, jakkoli Ti to bude vyhovovat.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.