Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Bolest zad

Bolest zad

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Branzik muž 09.12.2013 19:16:53

Zdravím, v poslední dva běhy jsem nezvládl kvůli bolestem zad(beder). Běhám si svých 5km. Ale teď dostávám už po 1 km křeč do zad a musím zastavovat a jsem schopný uběhnout max 3,5 km s přestávkami a pak to už ani nejde. Stalo se mi to jednou během letních prázdnin po posilování CORE . Ale teď jsem nic čistě na záda necvičil a stejně. Boty mám pořád stejné. Nemáte někdo prosím radu čím by to mohlo být? Děkuji za odpověď.

avatar

Nightbird muž 10.12.2013 00:14:04

To ti takto přece těžko může někdo poradit. Podel mne bys měl vyhledat buď sportovního fyzioterapeuta nebo ještě lépe sportovního lékaře (neurologa), který třeba současně praktikuje manuální medicínu. Prostě bolest zad má tisíce příčin a je hloupost jít proti ní. Core cviky jsou výborné ale i s nimi se musí začínat postupně a měl by ti je doporučit tobě na míru specilista… Hodně štěstí!

Motto: Bez běhu to nejde
avatar

Branzik muž 10.12.2013 06:56:17

Když to dnes po sobě čtu, tak je jasné že mi takhle přes internet těžko někdo poradí.Psal jsem to hned po doběhu, kdy jsem byl frustrovanej, že to nejsem schopný doběhnout. Díky moc za odpověď.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.