Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Sporttester na Plzeňsku..

Sporttester na Plzeňsku..

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

lindsei muž 30.01.2014 16:47:24

Zdravím,nemá tu někdo náhodou přehled o prodejnách sporttesteru v Plzni či okolí?Doteď jsem si vystačil s aplikací v mobilu,ale už to nějak není ono a proto uvažuji o koupi hodinek.Ale nejdříve bych si je někde rád omrknul a vyzkošel,než je objednám..Původní nároky jsem měl(integrovanou GPS+HR+plavání),ale kvůli vysoké ceně,vyřazuji plavání,takže asi největší zájem mám o garminy,jelikož jsou v češtině.Dík za rady

Rejpal muž 12.05.2014 23:37:18

Ahoj, pořídil jsem si Polary, jsem s nimi max. spokojený. Nejprve jsem lpěl na GPS – koupil jsem si k tomu GPS příjmač, každopádně mě zklamaly odchylky v měření, které jsou vyšší než tomu bylo při využívání aplikace v mobilu. Nakonec jsem se dostal do stádia, že běhám prakticky pouze s pulsmetrem a tratě si buďto předem nebo zpětně změřím na netu. Určitě bych se být tebou zastavil v Decahlonu na Borech. Nevím, zda jsem Ti poradil, ale uvidíš…

Majklc muž 13.05.2014 21:06:14

V Plzni bych zkusil Mapové centrum v Martinské ulici. Michal

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.