Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Cyklobezec - trenink na pulmaraton

Cyklobezec - trenink na pulmaraton

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

zatopkuv_odkaz muž 10.03.2014 11:46:49

Ahoj, chtel bych poradit, jak co nejlepe natrenovat. Jsem cyklista, ale beh mel letos nadchnul nejak hodne, drive jsem taky behal. Ale pres leto chci jako vzdy zase jezdit na kole. A to cca od kvetna do zari. Zbytek roku beh, ja vim, nenatrenuju dobre ani kolo, ani beh, ale me proste bavi v zime beha v lete kolo. Potrebuji sestavit nejaky plan. Mam ted pouze 2 dny v tydnu skolu – utery a ctvrtek, coz by mohly byt odpocinkove dny. Zbytek chci kvalitne trenovat, kdyz mi to povinnosti dovoli. Letos teda beham od listopadu: Tydne zatim cca 80 km. Zavod na 10km jsem bezel asi 5× v zivote, rekord 40 minut letos, 10ka me vzdy dost boli, asi nemam rychlost. 1/2maraton pred 2 roky 1:28, jen 1. v zivote. Cil letos: letos Sportissimo 1/2 za 1:25, maximalne si dokazu predstavit 1:23. Cil za rok: 10ka 37 minut, 1/2maraton 1:23, maraton 3 hod. Prosim, jestli by se tu nasel nejaky zkuseny borec, ktery by mi dal jednoduchy nastrel bezeckeho rozvrhu s ohledem na to, ze utery a ctvrtek beham nemuzu. Trenink na pulmaraton. Dekuji.

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.