Cyklobezec - trenink na pulmaraton
zatopkuv_odkaz 10.03.2014 11:46:49
Ahoj, chtel bych poradit, jak co nejlepe natrenovat. Jsem cyklista, ale beh mel letos nadchnul nejak hodne, drive jsem taky behal. Ale pres leto chci jako vzdy zase jezdit na kole. A to cca od kvetna do zari. Zbytek roku beh, ja vim, nenatrenuju dobre ani kolo, ani beh, ale me proste bavi v zime beha v lete kolo. Potrebuji sestavit nejaky plan. Mam ted pouze 2 dny v tydnu skolu – utery a ctvrtek, coz by mohly byt odpocinkove dny. Zbytek chci kvalitne trenovat, kdyz mi to povinnosti dovoli. Letos teda beham od listopadu: Tydne zatim cca 80 km. Zavod na 10km jsem bezel asi 5× v zivote, rekord 40 minut letos, 10ka me vzdy dost boli, asi nemam rychlost. 1/2maraton pred 2 roky 1:28, jen 1. v zivote. Cil letos: letos Sportissimo 1/2 za 1:25, maximalne si dokazu predstavit 1:23. Cil za rok: 10ka 37 minut, 1/2maraton 1:23, maraton 3 hod. Prosim, jestli by se tu nasel nejaky zkuseny borec, ktery by mi dal jednoduchy nastrel bezeckeho rozvrhu s ohledem na to, ze utery a ctvrtek beham nemuzu. Trenink na pulmaraton. Dekuji.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.