Jistebnice - Silvestr
Praha - Radlice
Jitka
30.11.2005 09:27:05
Tohle prý je docela hezký závod – v Jistebnici – 15 km od Tábora směrem na Sedlec-Prčice… Myslím, že ho letos zkusím, vzhledem k tomu, že je Silvestr v sobotu… Nechcete se někdo přidat?
Praha 9
Lubos M
30.11.2005 10:37:53
Doufám, že se neběží nahoru na Cunkov, jel jsem to letos na kole, nejtěžší kopec co jsem kdy vyjel
Praha - Radlice
Jitka
30.11.2005 10:48:29
Ne, to určitě ne. Okolí Jistebnice se sice trochu vlní, ale ještě to ujde. „Cunkovák“ je pořádný kopec, to jo, ale ten vede od Prčic – je tam dokonce několik možností (několik tras), jak si máknout na kole. Myslím, že tam občas probíhají i nějaké závody do vrchu – ale spíš cyklistické, o běžeckých nevím. Od Jistebnice není stoupání nijak strašné, a to ani na Cunkov.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
30.11.2005 12:36:10
[quote=Jitka]Tohle prý je docela hezký závod – v Jistebnici – 15 km od Tábora směrem na Sedlec-Prčice… Myslím, že ho letos zkusím, vzhledem k tomu, že je Silvestr v sobotu… Nechcete se někdo přidat?
http://www.jistebnice.cz/script/akce.php[/quote] Na Silvestra běhat budu, ale jenom tréninkově. Na zahradě rádia BEAT bude zabíjačka, tak jdu toho Ferdu ochutnat, když mám jíst to tučné maso. Minulá léta jsem to tam jenom očuchával, a když za týden možná bude ta Unhošť, tak se to chce řádně posilnit. Jinak přeji Jitce a všem silvestrovským závodníkům hodně sil a co nejlepší čas.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.