Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » onemocnění RS

onemocnění RS

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

KamilaR žena 20.02.2015 12:45:00

VšechnyVás zdravím, minulý rok v květnu mi byla definitivně diagnostikována roztroušená skleroza. D vánoc jsem se s tím tak nějak vyrovnávala a plácala se nahoru,dolů. Teď jsem konečně vzala na vědomí svůj aktuální zdravotní stav- chodím, někdy velmi těžce, udržet balanc je skoro nemožné, jsem unavená – někdy víc, někdy míň. Chtěla jsem začít s běháním, abych se dostala alespoň do fáze, kdy mě má nemoc začala ničit, ale jsem ráda, že se občas jdu projít, rádius kilometr – dva a rozhodně ne na jeden zátah. Pořád se nemůžu zbavit myšlenky, že chci běhat, ale prostě to nejde :( Je tady někdo s podobnými myšlenkami a stavy, kdy mozek něco vymyalí, ale tělo nemá sílu to udělat? K.

Žďár nad Sázavou

půlmaraton: 1:42:51 (2011)

pam65 muž 20.02.2015 13:03:03

Pokud člověk nedokáže běhat na pohodu, je běhání stres a tedy i zátěž imunitního systému. O čem se tady ale píše, jsou diety. Zkus googlit „paleo sclerosis“ – je toho ne webu hodně a podle svědectví některým nemocným dieta pomohla.

Motto: No toto!

janau žena 15.03.2015 15:49:33

>> KamilaR, 20. 02. 2015 12:45:00

Ahoj Kamilo, zkus se také pozajímat o makobiotickou stravu… www.jimejinak.cz – web o makrobiotice, příjemný a stravitelý pro začátečníky, osahuje skvělé fórum s poradnou. Dají se zde získat kontaky na lékaře, kteří se MB zabývají. Kniha Jan Jícha: Dva roky bez prázdnin – makrobiotik, jehož mladší sestra se díky MB vyléčila z RS.

Za pokus nic nedáš… Drž se!

Sloviensko

rudo muž 15.03.2015 22:07:26

zbav sa cukru a obilia cim skor

je to schovane vo vsetkych vyrobkoch

daj 90% stravy iba zeleninu a zvysok nejake kvalitne proteiny a ber kokosovy olej

Motto: you can't stop, what is coming !
Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.