onemocnění RS
KamilaR 20.02.2015 12:45:00
VšechnyVás zdravím, minulý rok v květnu mi byla definitivně diagnostikována roztroušená skleroza. D vánoc jsem se s tím tak nějak vyrovnávala a plácala se nahoru,dolů. Teď jsem konečně vzala na vědomí svůj aktuální zdravotní stav- chodím, někdy velmi těžce, udržet balanc je skoro nemožné, jsem unavená – někdy víc, někdy míň. Chtěla jsem začít s běháním, abych se dostala alespoň do fáze, kdy mě má nemoc začala ničit, ale jsem ráda, že se občas jdu projít, rádius kilometr – dva a rozhodně ne na jeden zátah. Pořád se nemůžu zbavit myšlenky, že chci běhat, ale prostě to nejde :( Je tady někdo s podobnými myšlenkami a stavy, kdy mozek něco vymyalí, ale tělo nemá sílu to udělat? K.
pam65 20.02.2015 13:03:03
Pokud člověk nedokáže běhat na pohodu, je běhání stres a tedy i zátěž imunitního systému. O čem se tady ale píše, jsou diety. Zkus googlit „paleo sclerosis“ – je toho ne webu hodně a podle svědectví některým nemocným dieta pomohla.
janau 15.03.2015 15:49:33
>> KamilaR, 20. 02. 2015 12:45:00
Ahoj Kamilo, zkus se také pozajímat o makobiotickou stravu… www.jimejinak.cz – web o makrobiotice, příjemný a stravitelý pro začátečníky, osahuje skvělé fórum s poradnou. Dají se zde získat kontaky na lékaře, kteří se MB zabývají. Kniha Jan Jícha: Dva roky bez prázdnin – makrobiotik, jehož mladší sestra se díky MB vyléčila z RS.
Za pokus nic nedáš… Drž se!
rudo 15.03.2015 22:07:26
zbav sa cukru a obilia cim skor
je to schovane vo vsetkych vyrobkoch
daj 90% stravy iba zeleninu a zvysok nejake kvalitne proteiny a ber kokosovy olej
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.