Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » SERIÁL: Mám roztroušenou sklerózu. Ale sním o maratonu [článek]

SERIÁL: Mám roztroušenou sklerózu. Ale sním o maratonu [článek]

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Kateřina
Kašparová
žena
23.03.2015 22:25:40

Pětadvacetiletá Markéta Zouzalová žije na Kladně a má ráda běh. Sní o tom, že jednou protne cílovou fotobuňku maratonu. Přitom má v sobě malou dušičku – trpí totiž vážným onemocněním, které ji téměř brání v pohybu. Roztroušenou sklerózou. „Er-eskou“, jak se jí také někdy říká.
Odkaz na článek

frikulin76 žena 25.03.2015 05:00:06

Ahoj Markéto, ahoj ostatní běžci, pevně věřím, že to dokážete, rotroušená skleroza je silny protihráč, ale pokud se s ním smíříte a zatnete zuby, zjistíte že i s ní dokážete skoro nemožné. Vím o čem mluvím, erresku mi diagnostikovali před 8 lety, mslela jsem že všechno končí, spousta vyšetření, léků, injekce, neustále mi bylo špatne, vlastne mizerně…..s rodinou jsme si řekli dost, změnili přístup k životu, radikální změna jídelníčku a pohyb. šlo to pomalu, ale dnes mám za sebou 4 maratony, nejlepší čas 03:34 a připravuji se na páty….. Drží moc palečky a třeba se někdy na nějakém maratonu potkáme. Klára P.

Jitka Š. žena 01.04.2015 10:30:22

Držím palce!! Taky mě tato potvora doprovází na mých výbězích, ale jde to :-) s tím, že můj běh není nějak ladný, jsem se smířila a užívám si každý kilometr, který zvládnu (i přes časté zakopávání)… takže hodně šťastných kilometrů!

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.