Baví vás dokola vyplňovat přihlášky na závody? Pojďme to změnit! [článek]
priman 19.01.2017 16:25:35
Znáte to. Přijedete na závod a musíte si vystát frontu na přihlášku,
kterou pak další minuty vyplňujete. Snad už potisícáté vpisujete na kus
papíru zas ty samé osobní údaje, bez nichž vám nevydají startovní
číslo, ani se nenajdete ve výsledcích. A i když to celé podstoupíte,
leckdy ve výsledcích figuruje jméno zkomolené nebo nesprávný čas. Tomu
všemu může být brzo konec!
Odkaz
na článek
Praha 4 - Chodov
TotalZero 23.01.2017 21:49:32
Připomíná mi to nějakou starou nerealizovanou ideu z dob, kdy na behej.com zmizel uživatelský deníček k ukládání závodů…
Praha
EvženGe 25.01.2017 08:48:38
>> turekm, 25. 01. 2017 04:17:30
Tvůj nápad mi připomíná některé mé návrhy na malých závodech. Všichni se tam známe a v kategorii už víme, kdo je lepší a kdo horší. A tak někdy navrhuju, že vůbec nepoběžíme, pořadí sestavíme už na startu a čas tam dáme podle počasí. No, ještě mi to nikdy neprošlo… ale někdy třeba…
Stranná
DASK 25.01.2017 10:44:56
Asi neznám nikoho, komu by vadila registrace na závodech a to ani v cyklistice. Stejně tak si nedokážu představit, že by tento „centralizovaný“ systém byli ochotni akceptovat pořadatelé typu RunCzech a ani malé závody, které jsou třeba součástí regionálních lig a pohárů. Toto je zas další šlápnutí vedle a poněkud úsměvný pokus firmy Běhej.com, jít o krok dál před jinými běžeckými weby.
Ondřej S. (aka
poohDA)
25.01.2017 11:08:08
>> DASK, 25. 01. 2017 10:44:56
Firem poskytujících servis organizátorům závodů je několik a nějaká další se na trh jestě vejde. Jasně, možná s tím měli přijít před pěti lety, ale trh se bude stále ještě rozvíjet. Runcezch asi není jejich cílová skupina. Pro závody, na které se přihlašuje mailem s vyplněným dokumentem ve Wordu v příloze je takováhle služba pokrok.
Motor České Budějovice
Jachym 25.01.2017 11:19:21
Souhlas s většinou. Toto je vlamování do otevřených dveří. Ať Behej.com zůstane u své termínovky a běžeckých tabulek (mimochodem, obojí dělá velmi dobře), ale toto je cestou do ztracena a zbytečným plýtváním časem.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.