Berliner Team Marathon
regioRUN.cz
-W- 17.01.2006 12:18:30
Ahoj všichni tragédi.
V pátek s Ostravy vyjíždíme s několika dalšími běžci na týmový maraton do Berlína. Je to výborná věc. Běží se klasický maraton v tříčlenných družstvech. Toto družstvo musí po celou dobu běžet pospolu s maximálním rozptylem do deseti metrů – jinak hrozí diskvalifikace. Vloni jsme to běželi a doběhli v čase 3:05:42 na mém oblíbeném tragédím čtvrtém místě :) Start je v sobotu ve 12 hodin, večer je slavnostní vyhlášení se zábavou ;o) No a v neděli ráno odjezd domů. Je to velice zajímavá akce, protože se běh jakožto individualistický sport nachvíli změní na kolektivní (a večer se vše řádně a kolektivně oslaví se soudruhy s NDR)
Píšu to zde, protože jsme letos postavili tři české týmy: „A“ (2:50:00–2:55:00), „B“ (3:00:00–3:05:00) a „C“ (3:10:00–3:15:00). Pouze v „C“ týmu nám chybí jeden maratonec v dané časové výkonnosti. Pokud by tedy někdo z Vás měl zájem se aktivně účastnit v „C“ týmu tohoto zajímavého závodu (může být i žena), tak se mi prosím ozvěte na e-mailu: Petr.Wala@seznam.cz – a já Vám podám bližší informace. Hlavní podmínka je asi schopnost uběhnout maraton v čase kolem 3:10:00–3:15:00 a také se v pátek včas dopravit do Ostravy (vlakové nádraží ve Svinově v 8 hodin ráno). Jede se dvěma auty (9–10 lidí) přes Polsko do Berlína (cca 600km). Na místě je zajištěno ubytování a startovné gratis. Náklady jsou pouze za benzín a za útratu.
Rádi kohokoliv z Vás přivítáme mezi sebou.
- W-
regioRUN.cz
-W- 17.01.2006 18:08:58
Změna nakonec se jede přes "Hranice, Olomouc, Mohelnice, Svitavy, Vysoké Mýto, Hradec Králové, Jičín, Turnov,Liberec, hranice SRN , Zittau. A je zde možno někoho po cestě nabrat :)
- W-
Zbořený Kostelec
papaaya 18.01.2006 00:39:14
ze ja vic netrenoval :))
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 18.01.2006 09:30:33
No jo, chtělo by to ještě skupinu odhadem tak „R“ s časem 4:15–4:20hod. Aspoň v mém případě :).
Brno/Havířov
forest 18.01.2006 11:41:23
[quote=Stanislav Junga]No jo, chtělo by to ještě skupinu odhadem tak „R“ s časem 4:15–4:20hod. Aspoň v mém případě :).[/quote] nebylo by lepší T jako tragéd? ale hned bych se do téčka přidal! (odpovídá to mému času, který bych byl asi schopný pokaždé zaběhnout v rámci těch týmových pravidel…)
regioRUN.cz
-W- 19.01.2006 21:26:53
No nic. Nevadí. Do třetího týmu přetáhneme na hostování některého z místních. Jenom nevím jestli tam zítra vůbec při těch silničních kalamitách vůbec dojedeme. Jenom aby ta cesta nebyla ještě náročnější než pozdější maraton :) Tak držte palce v sobotu ve 12 hodin je start a chceme na bednu ! Pro zvědavé: http://www.scc-events.com/…rathon/2006/ (na té fotce vpravo je náš loňský celkově čtvrtý tým – vzadu je moje maličkost :)
- W-
Kule 19.01.2006 22:06:14
Jeden za všechny, všichni za jednoho. Zlomte vaz, mušketýři!
Jesenice
Keke 20.01.2006 20:02:26
Držím Vám palce! Napíš, aké to vlastne bolo. Musí to byť zaujímavé. Ďalší rok by som sa pridal. Ale musel by som bežať v týme s Papaayom. V Kladne nám to krásne klapalo, stihli sme aj baby baliť. Čo Ty na to, Papaaya?
Keke
Zbořený Kostelec
papaaya 20.01.2006 22:13:57
Jeeje, Keke dekuju za krasne pripomenuti…a za duveru ;) Tebe Tucnak prohani po cestach, me honi po bazenu…vezmem ho s sebou, chi chi. Ponese svaciny, bude nam vypravet vesele prihody a mi to vedle nej ze zatnutymi zuby odklusem. Jinak kluci klobouk dolu a drzim palec.
Praha 4 - Háje
Tucnak 21.01.2006 12:23:54
Tak svačiny, jo?
Poběžím už jen pro to, abych ty vase forky taky slysel
Zdar!
Drzim celemu teamu v Berline palce!!
T.
(dnes jsme dali 18+ a ta ledovka byla fakt desna)
Brno
running-observer 22.01.2006 20:04:14
Přidávám se ke gratulaci. Na příští rok něco natrénujem a půjdem do toho taky
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 22.01.2006 21:10:50
Za těchto podmínek to v trojici zaběhnout v tomto čase, to je super, gratuluji. Psychicky to musí být velice náročné držet tempo, zvláště pro toho momentálně nejpomalejšího. Nevím, zda bych se něčeho takového odvážil, ale kdo ví?
Praha
Radek Narovec 22.01.2006 22:02:32
přátelé, to jsou přímo běžecké šachy! :) obdivuju vás
regioRUN.cz
-W- 23.01.2006 10:20:08
[quote=Lubosh]Musí to být těžké. I když třeba všichni tři běžci mají stejnou výkonnost, tak každý maraton běží jinak. Někdo rychle od začátku, další přidává až v druhé půlce. A sladit to do maximálně desetimetrového odstupu bude asi celkem fuška…[/quote] No ono to bylo sakramentsky těžký, alespoň letos pro mně. Toho třetího jsem totiž dělal já :( I přes to, že „papírově“ jsem v našem týmu byl na tom asi nejlépe, tak jsem začal na 25.km tuhnout a až do cíle jsem se neuvěřitelně trápil. Jsem naučen vždycky začínat trochu rychleji a pak postupně zpomalovat, ale oba Romanové běhají přesně naopak (nejdříve pohoda a pak zrychlení). Tak jsem se přizpůsobil, a těšil se jak si toho lehkého tempa budu užívat. Užil jsem si – ale peklo. Nevím co se mnou stalo, ale i přesto že jsem doplňoval tekutiny, cukry i minerály tak jsem dokonale vytuhnul. Nebýt mých spoluběžců tak jsem asi chodil. Krize se prohlubovala a prohlubovala ..... a já zpomaloval a zpomaloval až na nějakých závěrečných 6 minut / km. Ještě, že za námi i před námi byly velké časové mezery – jinak bych to v týmu asi nerozchodil. A to jsem ještě nenapsal o povrchu – tak to bylo snad nejhorší co mohlo být. Tam kde to nebylo prohrábnuté tam jsme se bořili do břečky a tam kde to prohrábli tam to podkluzovalo (posyp vůbec nebyl). Připadal jsem si jako vodník Česílko který se přes tři hodiny brodí v břečce a čvachtá si ve vodě :)
Dost mi teď zklaplo. Musím se nad svým výkonem zamyslet a jít do sebe :)
Jinak, ale umístění bylo slušné a výlet byl super. Hodně jsme si v české výpravě pokecali, poblbnuli a zasmáli se. Nabral jsem další zkušenosti a získal nové kontakty a přátelé.
Mějte se a dík za gratulace.
- W-
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.