MČR v běhu do vrchu - Horský běh na Lysou horu
Drnovice u Vyškova
vsacánek 18.03.2008 14:56:29
A je to tady! Od dnešního odpoledne je možné se přihlásit na tento krásně nechutný závod:)
říďa z X-AIRu 18.03.2008 18:38:04
Tak jsem rád, že se tato informace tak rychle rozšířila:-). Vše o závodě se dozvíte na www.behnalysou.cz , kde se můžete i zaregistrovat. Lysá i my se na Vás těšíme:-)!
Drnovice u Vyškova
vsacánek 31.03.2008 16:14:41
Ještě prosím X-airáky, aby nám objednali nějaké obstojné počasí, protože to, co pro nás připravili loni, se dá bez nadsázky označit za Beskydské peklo:)
Drnovice u Vyškova
vsacánek 24.05.2008 18:35:29
Třetí účast a osobáček 1:06:56 potěšil. Počasí ideální, oblačno, slabý vítr, nahoře trošku mlha, teplota 9°C-15°C dle výšky. Parádní účast 232 závodníků, vyhrál Honza Havlíček, rekord trati Filipa Ospalého se ale ani nezachvěl.
Nyo 24.05.2008 22:51:58
Tak já Lysou běžel poprví v životě a zaplatil jsem nováčkovskou daň víc než dost. Začátek přepálenej a konec už byl spíš chůze než běh.Ach jak mě ty kopce letos nejdou. Čas 1:08:40 byl hodně za mým očekáváním, ale nahoru jsem se dostal tak taky spokojenost.
Nymburk
dan67 25.05.2008 22:19:56
První běh do kopce, užil jsem si to. Čas 1:18:51.
Podrobnosti na blogu. http://dan1967.blogspot.com/…2452008.html
Fotky zde http://picasaweb.google.cz/…ysouHoru2008
Katherin 27.05.2008 21:48:07
Bezela jsem do kopce taky poprve a byl to zazitek. Uplne neco jineho! Na druhou stranu to byl tak trochu ocistec. Prumerny puls za zavod 180t/min.
Praha
milans 27.05.2008 23:05:02
[quote=dan67]Podrobnosti na blogu. http://dan1967.blogspot.com/…2452008.html[/quote] Dane, blahopreji – 2 tydny po marathonu – smekam vse co mam na hlave . Puvodne jsem si chtel take vybehnout na cip severozapni casti nasi zeme, ale popravde jsem usoudil, ze konkurence v behajici kamaradce s tempem 6:00 min/km – at se deje co se deje (ac se nakonec nezucastnila – asi dala predmost inlainum;-) a minusak ktery to ma probehane nejmene 2× denne nahoru a dolu, nemluve o Tobe – bude v me kategorii natolik zdatna, ze jsem ponechal v planu jiz drive planovane plavevecke soustredeni mych skolkou povinnych deti na Sumave. V kazdem pripade mne Tvuj blog natolik povzbudil, ze pristi rok na Sumavu poslu manzelku (popripade babicku) a sam vyrazim pendolinem na blizky vychod. Zatim budu trenovat v Sarce, prece jen je to vice zvlnene nez v polabseke vrchovie. Tak do roka a do dne !
Ludoi 28.05.2008 06:51:55
Pár desítek nových fotek je nyní k vidění na stránkách běhu – http://behnalysou.cz/…to/race/2008 . Luďa z X-AIRu
Nymburk
dan67 28.05.2008 07:35:36
[quote=milans][quote=dan67]Podrobnosti na blogu. http://dan1967.blogspot.com/…2452008.html[/quote] Dane, blahopreji – 2 tydny po marathonu – smekam vse co mam na hlave . Puvodne jsem si chtel take vybehnout na cip severozapni casti nasi zeme, ale popravde jsem usoudil, ze konkurence v behajici kamaradce s tempem 6:00 min/km – at se deje co se deje (ac se nakonec nezucastnila – asi dala predmost inlainum;-) a minusak ktery to ma probehane nejmene 2× denne nahoru a dolu, nemluve o Tobe – bude v me kategorii natolik zdatna, ze jsem ponechal v planu jiz drive planovane plavevecke soustredeni mych skolkou povinnych deti na Sumave. V kazdem pripade mne Tvuj blog natolik povzbudil, ze pristi rok na Sumavu poslu manzelku (popripade babicku) a sam vyrazim pendolinem na blizky vychod. Zatim budu trenovat v Sarce, prece jen je to vice zvlnene nez v polabseke vrchovie. Tak do roka a do dne ![/quote] Díky. Jak jsem psal dříve, byla to z mé strany taková hurá extrémní adrenalinová akce. A trochu jsem zvýšil konkurenci na chvostu startovního pole. Za rok se budu těšit, letos jsem si založil potenciál na slušné zlepšení příští rok. 8 minut na kilák je „rychlejší“ chůze.
A trenink? Denně výběh do schodů ve stanici Vysočanská cestou na vlak. Ještě nedávno jsem s potížemi šel do jejich poloviny. Teď už je lehce vyklušu až nahoru. Ještě že odpoledne tam bývá prázdno.
Raškovice okr. FM
minusak 25.07.2008 08:53:20
V sobotu se běží (už snad mohu napsat tradiční) silniční verze běhu na Lysou horu. viz termínovka Půjde někdo z fora?
Brno/Havířov
forest 25.07.2008 09:58:48
Jsem předběžně domluvený s kamarádem. Já si půjdu mimo závod, vymyslím si nějakou variantu výběhu a někde budu fotit.
Praha
milans 25.07.2008 10:40:11
[quote=minusak]V sobotu se běží (už snad mohu napsat tradiční) silniční verze běhu na Lysou horu. viz termínovka Půjde někdo z fora?[/quote] Ac me Lysa pri pohledu na terminovku vzdy pritahovala a to jak ze strany Ostravice, tak i Visalaji (Krasne), tak bohuzel nemuzu prijet. Zato ale 16.8. na 10-ku v okoli Koprivnice se uz tesim.
Brno/Havířov
forest 25.07.2008 11:42:54
Krucinál, vypadá to nejistě – není auto :(
Drnovice u Vyškova
vsacánek 25.05.2009 16:27:48
Kdo z fora se chystá letos? Garantuji vám pěkné zchlazení, nahoře bude max. 5°C, spíš trochu míň.
Dobřichov
honzaherda 25.05.2009 17:29:04
Leda že by mě někdo vzal autem aspoň od české Třebové nebo po hlavní trati Pha – Přerov. Jinak asi pojedu u nás 100km závod na kole.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.