www.behej.com
Praha 4 - Háje
Tucnak 01.02.2006 09:59:02
Vážení sportovní přátelé,
na adrese http://www.behej.com je ode dneška spuštěn nový infoserver o běhání.
Krátké vysvětlení napsal Tragéd: http://www.aerobnitraged.com/?p=70
Doufáme, že se vám bude líbit!
Za tým pachatelů
Tučňák
Traged 01.02.2006 10:00:32
jak se vam libi? ;) moc prosime o namety
Česká Třebová
hudy 01.02.2006 10:06:34
Kluci, dobrá práce
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 01.02.2006 10:13:02
Je to super. Okamžitě přidávám do oblíbených odkazů. Do termínovky akcí můžete přidat ještě zbývajících 5 závodů zimního Brněnského běžeckého poháru (vždycky přibližně 10 km muži a poloviční distance ženy). Termíny i web jsou tady na fóru u tématu BBP …
Praha - Palmovka
Pubi 01.02.2006 11:21:05
Celý dopoledne se štípu, jestli se mi to nezdá ;) Je to paráda, líbí se moc Děkujeme :)
Kule 01.02.2006 11:30:54
Jsem nadšenej! Díky moc! Váš elán je nakažlivej, hned taky posílám pár nápadů:
Pokud jde o budoucí tvář termínovky akcí, navrhoval bych, aby se běhej.com snažilo o co nejširší záběr. Někdo sice může říct, že už existují stránky, které se termínovce podrobně věnují, ale podle mě by byla dobrá vizitka a tahoun návštěvnosti, kdyby v budnoucnu každý věděl, že běhej.com je první místo, kde najde základní info (co, kdy, kde + kontakt či odkaz pro podrobnosti) o tom, co se v nejbližších dnech v republice (potažmo i mimo ní) kolem běhání děje. Možná by stálo za to časem dát do Kalendáře akcí i výzvu typu: „Víte-li o plánované běžecké události, která zde není uvedena, pošlete nám o ní informaci na ten a ten email…“ V termínovce akcí by také mohlo být nějak na první pohled rozlišeno, o jaký typ akce se jedná (třeba tři jednoduché kategorie: „amtérské“, „profi“, „ostatní“ – některé události by samozřejmě spadali do více kategorií zároveň).
Kdyby se vám ten nápad líbil, ale nevěděli byste na koho to „hodit“, docela by mě bavilo tu termínovku datlovat a udržovat aktuální informace podle toho, co kde na netu i mimo net vyšťouráme. Přeju hodně zdaru a štěstí při psaní a hlavně běhání!
Praha 4 - Háje
Tucnak 01.02.2006 11:48:02
[quote=Stanislav Junga]Je to super. Okamžitě přidávám do oblíbených odkazů. Do termínovky akcí můžete přidat ještě zbývajících 5 závodů zimního Brněnského běžeckého poháru (vždycky přibližně 10 km muži a poloviční distance ženy). Termíny i web jsou tady na fóru u tématu BBP …[/quote] Ahoj,
ty závody jsem tam už přidal i s odkazem na váš web!
jsem rád, že se vám to líbí. Doufám, že napíšete také nějakou reportážičku z těch akcí!
T.
Praha 4 - Háje
Tucnak 01.02.2006 11:56:53
[quote=Kule]Jsem nadšenej! Díky moc! Váš elán je nakažlivej, hned taky posílám pár nápadů:
Pokud jde o budoucí tvář termínovky akcí, navrhoval bych, aby se běhej.com snažilo o co nejširší záběr. Někdo sice může říct, že už existují stránky, které se termínovce podrobně věnují, ale podle mě by byla dobrá vizitka a tahoun návštěvnosti, kdyby v budnoucnu každý věděl, že běhej.com je první místo, kde najde základní info (co, kdy, kde + kontakt či odkaz pro podrobnosti) o tom, co se v nejbližších dnech v republice (potažmo i mimo ní) kolem běhání děje. Možná by stálo za to časem dát do Kalendáře akcí i výzvu typu: „Víte-li o plánované běžecké události, která zde není uvedena, pošlete nám o ní informaci na ten a ten email…“ V termínovce akcí by také mohlo být nějak na první pohled rozlišeno, o jaký typ akce se jedná (třeba tři jednoduché kategorie: „amtérské“, „profi“, „ostatní“ – některé události by samozřejmě spadali do více kategorií zároveň).
Kdyby se vám ten nápad líbil, ale nevěděli byste na koho to „hodit“, docela by mě bavilo tu termínovku datlovat a udržovat aktuální informace podle toho, co kde na netu i mimo net vyšťouráme. Přeju hodně zdaru a štěstí při psaní a hlavně běhání![/quote] Kule, výborně! Domluvíme se, taková pomoc je potřeba. Vydrž, ozvu se. T.
Brno/Havířov
forest 01.02.2006 12:45:56
jeste jeden navrh – rozhovory… to bych celkem uvital nejen ja jinak well done!
Praha
PetrS 01.02.2006 13:04:16
Pánové, bude-li potřeba, i nějakou tu stovku pošlu. :)
Zdendis 01.02.2006 13:26:09
Stránky jsou moc pěkné. Já bych uvítal různé tréninkové plány, nejen na maraton, ale třeba na 10 km, 1500 m, buď od trenérů a nebo od zkušených běžců.
dušan 01.02.2006 13:28:01
Palec nahoru!!!Výborný web!Držím palce,ať to vydržíte! Každý den někdo začíná běhat a tyhle stránky byly sakra potřeba!! Skvělá práce.
Praha
Radek Narovec 01.02.2006 14:17:14
Jste profíci!!!!! Až budete mít chvilku a sílu, doplňte fotky, ty stránky to ještě více oživí. Jako první pro rozhovor navrhuju pana Domanského :D
Ostrava a okolí
Beet 01.02.2006 14:18:28
Je to super! Konečně jsem mohl napsat ten spot Už dva dny mam behej.com v RSS čtečce
Ahmed 01.02.2006 15:19:47
Chlapci a děvčata, zlomový moment v české běžecké obci! Držím palce ať se daří vše na co svýma rukama a hlavou sáhnete! Připojuji se k PetroviS – budeli třeba nějakou tu zlatku rád na dobrou věc popustím.
Melounek 01.02.2006 19:04:26
Super napad! Vypada to moc pekne, asi na cas opustim procitani starych diskuzi na AT a prestehuju se na „behej“ :P
Pavel 01.02.2006 19:57:29
Perfektní nápad, super! chtěl jsem dát nějaký námět, ale všechno tam je – běžecké události, termínovka, poradna, výsledky, články pro začínající, tréninkové plány… Ještě jednou: Super! Hoši děkujem!
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 01.02.2006 22:14:13
Tučňáku a Tragéde, paráda! Bezvadný! Radek a Miloš a Lubosh minulou sobotu už jistě věděli a ani necekli:-)
Beroun
mirek hasal 02.02.2006 06:08:33
Nezbývá, než se připojit k názorům ostatních a smeknout propocenýho kulicha!
atlet brčko 02.02.2006 07:25:08
Je to vazne moc pekny. Uz se tesim na treninkove plany :)
romank 02.02.2006 19:38:40
Velmi pěkné !!! Obdivuji!! Gratuluji !!
PeterPan 02.02.2006 20:28:32
[quote=romank]Velmi pěkné !!! Obdivuji!! Gratuluji !![/quote] Připojuji se. P.
simka 02.02.2006 22:01:08
líbí, a moc. už to mám v RSS. jenom mi vadí, že se komentáře nezobrazují rovnou pod článkem, ale to je jen detail
Zbořený Kostelec
papaaya 02.02.2006 22:47:08
traged, tucnak, tohle forum, behej.com, a kdy budu behat? Koukam, ‚krest‘ webu behej.com Tucnaka uplne slozil… :))
Jinak kluci hluboce smekam, chvalim vas a dekuji.
Prostějov
draver 03.02.2006 09:16:32
Ahoj, je to úplně skvělé, souhlasíme se všemi výše uvedenými názory. Taky se domnívám, že i když na netu nějaká termínovka je, stejně není udělaná pořádně. Myslím, že bych mohl dodat nějaké události z Olomouckého kraje, tak jen řekněte v jaké formě mají být. Taky bych přivítal nějaké tréninkové plány na kratší vzdálenosti třeba kolem 10km. Jediná věc, která mi přijde trochu zbytečná, je známkování jednotlivých článků. Ale ostatním se to třeba bude líbit
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.