Boty pro 120kg chodce/bezce
apis 29.04.2008 19:39:56
Dobry den, jake boty by pro m byly vhodne ? Stridam beh s chuzi, denne kolem 10km Asi 90 procent po lesnich a polnich cestach mam naslap na vnejsi stranu nohy, al jen mirne. Preferuji Mizuno Aktualne mam wave providience a zda se mi ze tlumeni je spatne a chtelo by to jine boty dekuji za odpoved
Praha
Halesh 29.04.2008 21:03:17
Mizuno Wave Rider 10, New Balance 1061, resp. 1062 – to jsou hodně tlumivé boty určené na silnici, ale pokud neběháš vysloveně v drsném terénu, bral bych tyhle. Obojí jsem vyzkoušel, obojí se mi osvědčilo. Snad jen u těch NB může být problém v Čechách sehnat správnou velikost – myslím šířku boty.
apis 04.05.2008 16:10:08
dik za radu. asi pujdu do tech rideru, jen mam strach aby zvladli moji vahu. nekde na netu jsem videl boty do 120kg ale nevim uz co to bylo zac :( ted jsem prosel obchody jako sportisimo nebo giga sport a mizuno nikde neni, samy adidas atd.
filo01 05.05.2008 09:28:07
to apis: Doporučená váha běžce pro WaveRider 10 je podle infa v e-shopech 70–95kg. Na stránkách Mizuna http://sport.mizunoeurope.com/pages/home.aspx jsou uvedena prodejní místa, ale je dobré si to obvolat, minimálně v okolí Ostravy to není aktuální ani náhodou.
apis 05.05.2008 10:18:22
dik za odkaz. libi se mi tam v katalago ty wave inspire protoze jsou do 120kg, jenze jsou na pronanci a ja mam uplne minimjalni supinaci. premyslel jsem jeste o wave creation ale to je pro me asi zbytecny. Taky by me zajimalo nejake info o tech co mam – wave providience nasel jsem je prodavat jen v jednom shopu a zadne info k tomu.
Pipin 26.05.2008 17:21:35
Wawe Rider je max do 95 kg !!Doporučuji Asics Foundation,známý podobných fyzických parametrů je má a je maximálně spokojen.V Ostrave a okolí doporučuju Total sport v Porubě,mají tam i diagnostiku,kde tě proměří a doporučí vhodný model
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.