GARMIN Run-up 2008, běh do schodů!
Katherin 19.05.2008 22:38:07
Ve světě jde o běžný druh běžeckých závodů, u nás se to asi teprve rozjíždí. Jedná se o letní seriál 6ti závodů v 6ti výškových budovách. V sobotu byl spuštěn nový web závodu www.run-up.cz a první závod je v Brně 7.června 2008.
Chystáte se někdo?
Katherin 19.05.2008 22:48:27
… další závody jsou: Ostrava 28.6., Liberec 30.8., Most 20.9., Olomouc 20.9. a Praha 27.9.
joshula 20.05.2008 00:31:41
Já asi vyzkouším Ostravu. Mám to nejblíž a zajímá mě jak to na takových závodech chodí. Budu to brát jakou dobrou zkušenost. Myslím, že taková věc tu chyběla.
Brno
tuta 20.05.2008 09:49:28
Jee, to bude v Brne misto tradicnich Strojarskych schodu ve vyskaci na Palacaku? Jeste za studii jsem je kdysi sel a byl to fakt humus – neco mezi ctvrtkou a pulkou, s nadhernym tuhnutim, brr.
Brno, (Kroměříž)
Elvard 20.05.2008 19:25:46
Na Brnensky zavod urcite prijdu, potom mozna ten Olomouc, pokud me Brno nadchne a Ostrava, pokud me Moraviaman nezamorduje :)
Sokolov
koyama 20.05.2008 19:59:55
Škoda, že se mně nejbližší závod v Mostě koná ve stejný termín (6.9.) jako Mistrovství světa v běhu do vrchu veteránů. :( Zkusil bych to.
Katherin 23.05.2008 22:21:52
Existuje nejaky dobry trenink na tenhle druh zavodu? Poradi mi nekdo? Samozrejme, clovek muze porad behat do zblbnuti do schodu, ale asi to nebude to prave orechove.
dušan 25.05.2008 18:44:14
Natrénovat se na to asi nějak speciálně nedá, potvrdil by ti to myslím i loňský vítěž run up v olomouci, který je „profesí“ čtvrtkař. Takže je to hodně o anaerobním pásmu…jinak po zkušenostech z loňska(pominu organizační zmatky, o kterých bylo myslím už napsáno dost a dost a jsou pochopitelné-bylo to poprvé)) tak negativa bych viděl především jako start ve dvojici-na těch sto metrech než vběhneš do věžáku si nikdo žádnej výraznej náskok neudělá a pak byl docela problém nacpat se do úzkejch dveří před schodama-snad se bude startovat zvlášť.. a druhá, možná horší věc, byl totálně vydýchanej vzduch na schodišti, takže kdo jste někdy běhali v nafukovací atletické hale, znáte kašlání ještě hodinu po doběhu a v tom olomouckým věžáku to bylo ještě horší..ale jinak fajn závod, fajn máknutí si hodně hluboko…přeju všem, kdo se odhodlají, ať to zvládnou!!!! jo a schody se běžely levotočivé…to je trochu jinak, než jsme z paneláků zvyklí:-)
Katherin 30.05.2008 08:47:07
[quote=dušan]Natrénovat se na to asi nějak speciálně nedá, potvrdil by ti to myslím i loňský vítěž run up v olomouci, který je „profesí“ čtvrtkař. Takže je to hodně o anaerobním pásmu…jinak po zkušenostech z loňska(pominu organizační zmatky, o kterých bylo myslím už napsáno dost a dost a jsou pochopitelné-bylo to poprvé)) tak negativa bych viděl především jako start ve dvojici-na těch sto metrech než vběhneš do věžáku si nikdo žádnej výraznej náskok neudělá a pak byl docela problém nacpat se do úzkejch dveří před schodama-snad se bude startovat zvlášť.. a druhá, možná horší věc, byl totálně vydýchanej vzduch na schodišti, takže kdo jste někdy běhali v nafukovací atletické hale, znáte kašlání ještě hodinu po doběhu a v tom olomouckým věžáku to bylo ještě horší..ale jinak fajn závod, fajn máknutí si hodně hluboko…přeju všem, kdo se odhodlají, ať to zvládnou!!!! jo a schody se běžely levotočivé…to je trochu jinak, než jsme z paneláků zvyklí:-)[/quote] Díky
České Budějovice, Bratříkov
fuji 31.05.2008 13:37:37
Dneska jsem tuhle informaci zmerčil na Óčku (hudební TV stanici). Docela by mě to lákalo. Jinak podobné závody se dávno běhaly třeba v Běchyni jako Zámecké schody. Od řeky Lužnice nahoru k zámku. Fajn! Možná, ať to bude vypadat divně, tam vždycky vyhrávali sprinteři. Odraz, naběhaný krok…
Katherin 06.06.2008 20:48:09
Jede nekdo autem z Olomouce? A mel by 2 mista?
Abina1 06.06.2008 21:22:47
také mě to zaujalo a přemýšlím nad účastí v Praze …uvidíme…
Brno, (Kroměříž)
Elvard 07.06.2008 00:06:40
Tak bohuzel, na Brnensky zavod nejedu, protoze se musim ucastnit festivalu dracich lodi :) Snad nekdy priste, mozna v te Ove
Praha 4 Háje
Pavel K. 26.09.2008 14:15:49
Tak jsem se před dvěma týdny přihlásil a zaplatil závod v Praze a dnes mě přišlo info od Pimu, že bych mohl bežet zadarmo. Tak jsem se podíval na stránky http://www.run-up.cz/ a zjistil, že ze 150,– Kč, které jsem už zaplatil zlevnili na 50 Kč,–. To nas.re. Jsem zvědav jak to bude organizator řešit. Zatím mě nepřišlo ani slíbené potvrzení registrace. S takovým přístupem organizátora se příští rok určitě přihlásím znova :(
vrchař 30.09.2008 09:27:20
30.9. v deníku Metro psali, že všichni, kdo se 1.10. do 12,00 zaregistrujou na www.run-up.cz pod heslem Metro, se můžou 4.10.zadarmo zúčastnit pražskýho závodu.
Kdyby tam jel někdo autem z MB (a nejlíp i zpátky) a měl místo, může se mi (dneska nebo zejtra dopoledne) ozvat, jel bych taky.
Andrea1985 01.10.2008 08:52:25
Milí sportovci, pojďte se mnou do týmu na Garmin run up v Praze. Hledám 3 lidi. Ke dnešku jsou přihlášeny jen 3 týmy-máme šanci. Pozor přihlášky on line jen do čtvrtka!!!! OZVĚTĚ SE: andreavsfs@seznam.cz
strawberry 06.04.2009 20:07:30
Dobrý podvečer:) Chystám se 13.června do olomouce na garmi run-up prozatím nemám žádnou větší zkušenost s během a chci tento závot zkusit a získat „zkušenosti“. Dá se najít nějakej trénenk abych hned nepřepálil začátek a závot aspoň doběhl a vůbec je to reálné se na ten závod přpravit??Děkuji za odpověď
strawberry 07.04.2009 16:16:40
tak to je celkem v pohodě stou váhou protože při mých 175cm je 65kg celekm málo:))
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.