středni tratě
chico 20.07.2008 19:53:25
Ahoj, měl bych dotaz, začal jsem na svoje poměry trochu vic trenovat.Po čtvrt roce jsem to dotahl na 49:51 na čtvrtku (měřeno na elektriku ), ale hrozně mě po každém tréningu boli okostice. Prioritne to přičítám nezvyku na běh v tretrách. Všude kde jsem se ptal mi tvrdí že si budu muset rok vytrpět a pak to přejde. Neznáte někdo nějaké cviky (na posílení – to je asi blbej výraz ) aby to bylo alespon snesitelné ( zatím jenom leduju ), nerad bych skončil s atletikou jenom kvuli okosticim. Diky P.
České Budějovice, Bratříkov
fuji 24.07.2008 19:36:24
Je treba poradne cvicit svalstvo berce – specialni bezecka cviceni, protahovani a cvicit i plosku nohy, kam se upinaji svaly. Mozna zkus navstivit lekare a natocit svuj beh na video. I tam by se jiste dalo neco najit. Jinak ale mas pravdu. Na fakulte mela rada kluku problemy s okosticemi, kdyz zacali behat na stadionu s umelou plochou- Proste svaly nejsou zvykle a tretry udelaly take sve. Pozor vsak na zanety! Kazdopadne tvuj cas je velice slusny a preju hodne uspechu do dalsich let.
České Budějovice, Bratříkov
fuji 24.07.2008 19:38:19
To posileni – hlavne bezecka abeceda a tu plosku nohy. Vem si treba molitanovy micek a sbirej ho do prstu, poustej atd. Behej bos po trave i po umelem povrchu. Hlavne vyklusani.
karolína 24.07.2008 21:34:30
já mám tedy s okosticema moc špatný zkušenosti,měla jsem zánět asi v 15 letech ,nepomohly ani elektroléčby ani mastičky…přešlo to až když jsem přestala trénovat na tartanu,trénovala jsem na škváře (jenže ta už dneska skoro není ) a trénovala jsem podstatně méně…no a teď ,ve 40,jsem si párkrát zkusila zařadit do tréninku nějaké 400 a 800 na dráze (tartanu) a okostice mě chytly znovu .. tak nevím snad je medicína už dál,já už to řeším spíš odpočinkem a zůstávám u běhu po lese ......držím palce karolína
chico 27.07.2008 12:35:38
Díky, diky moc za rady, budu se snazit zapracovat. Trochu me desi ze nektery trening odbeham temer bez bolesti a jiny, slozenim velmy podobny musim zabalit uz po prvnim rychlejsim useku. Ano abecedu jsem zacal poctive drit, doted jsem ji bral jako takove nutne zlo . Taky bych to rad resil odpocinkem ale to by ze me trener nemel radost.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.