Podzimní vrchol
ironman 28.07.2008 13:15:58
Co Vás motivuje k letní dřině v nepříjemných vedrech k tréninku? Jaký máte podzimní výkonnostní cíl?
Praha 4
jirka.strang 28.07.2008 13:28:47
1/2 marathon Budapest, je to krásně připravený závod…no a pak taky Marathon Kladno, to je taky no comment…prostě srdcová záležitost:)
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 28.07.2008 13:36:13
Motivuje mě myšlenka na to, že není normální zaběhnout nejrychleji v životě již svůj první marathon. Tím je můj podzimní (jarní) cíl pevně nalinkován (vydrží-li zdraví, samozřejmě).
Skřipov
swallda 28.07.2008 13:48:29
Snaha zaběhnout maraton pod tři hod.Snažit se o to budu začátkem října na Ostravském maratonu.
Raškovice okr. FM
minusak 28.07.2008 13:56:03
Snaha splnit normu jedem marathon za rok. Samozřejmě, že idealní by bylo překonat osobák. Jinak klasika: Říjen: Ostravský marathon Listopad: Hornická desítka takže proto to drtím i v červenci (v sobotu mne pichly dvě včely do kotníku, takže pauza!!!!)
Mato 28.07.2008 15:55:25
Swallda, myslim, ze s takym osobackom na 10km zabehnutym pred nedavnom, nebudes mat ziaden vacsi problem. Staci len nabehat km (co uz robis) a byt zdravy. Moj podzimni vrchol? Udrzat si pravidelne behanie (aj ked sa to uz neda nazvat trenovanie) a odbehnut si zopar zavodov od 5km po 25km, co by som mal zvladnut bez straty kyticky a najma bez zdeptavania sa. Ak si udrzim aspon 450km mesacne, tak si mozno dam z hecu niektory z maratonov- bez casoveho planu, na pocity, ale nadoraz. Hlavne nech ma to stale bavi a nech je zdravie.
Sokolov
koyama 28.07.2008 15:57:32
Rád bych letos podruhé maratón a rád bych letos podruhé do Drážďan.
mk13 28.07.2008 16:14:59
snaha dostat sa na 150–200km mesacne a udrzat si to…
Kralupy n. Vltavou
Simir 28.07.2008 16:40:39
[quote=koyama]Rád bych letos podruhé maratón a rád bych letos podruhé do Drážďan.[/quote] Úplně stejný plán a taky Drážďany.
Časově bych se chtěl přiblížit k 3h30.
Praha
milans 28.07.2008 21:04:12
- Zabehnout si nekolik hezkych zavodu kdy si reknu – bylo to dobre;
- Nejblizsi je Zebracka 25ka;
- Tesim se na 10ky: Koprivnice, Praha, Bechovice, Frydek-Mistek a chtel bych pod 40;
- Pokud bude zdravi, tak nejaky maraton nekdy v listopadu pro spraveni chuti po PIM-u a take jako odpoved kde jsem vice dome
( 5) Zatim skryte a nekonkretizovane prani 3km s plutky, ale nevim zda to letos vyjde )
Nymburk
dan67 28.07.2008 22:37:41
Plán podzimu se rýsuje následovně
- Kladenský maraton – jde o čas (co nejvíce pod 4 hodiny) a hlavně poznat ostatní maratonce/foristy/blogery
- Desítka za čtyřicet – asi to bude Týniště v říjnu
- Aténský maraton – to je jen taková představa, plán, uvidíme. Bez ambibice na nějaký extra čas.
Sokolov
koyama 29.07.2008 01:09:26
[quote=Simir]Časově bych se chtěl přiblížit k 3h30.[/quote] Takže jsme na tom stejně kompletně. I když já bych radši ty 3:30 pokořil, než se k nim přiblížil.
Jitka W. 29.07.2008 08:46:33
Taky mne žene Kladenský maratón – když se tam povede slušnej osobák, tak už můžu ostatní maratony běhat na pohodu – a na to se těším ještě víc
Skřipov
swallda 31.07.2008 22:10:54
Mato,díky za podporu,to zdraví bude asi nejdůležitější protože se mi běhá momentálně dobře.
Praha
Štefan 01.08.2008 08:10:35
Já nemám podzimní vrchol, ale letní. Chtěl bych za 24 h v Kladně 9.8. překonat hranici 100 mil. Ale nakolik je to reálné nevím, nejdéle jsem zatím běžel 12 h.
Sokolov
koyama 01.08.2008 11:47:20
Štefane, podle Tvých dosavadních výsledků a tréninků (i když je ultra nevyzpytatelná disciplína) se mi zdá být pro Tebe hranice 100 mil velmi reálná. Budu držet palce a na 99% Tě budu moci povzbudit i na místě.
Praha
Štefan 01.08.2008 12:07:08
[quote=koyama]Štefane, podle Tvých dosavadních výsledků a tréninků (i když je ultra nevyzpytatelná disciplína) se mi zdá být pro Tebe hranice 100 mil velmi reálná. Budu držet palce a na 99% Tě budu moci povzbudit i na místě.[/quote] Diky moc. Predpokladam, ze prides povzbudit hlavne Dasu.
Jarda /xxx/ 01.08.2008 15:05:19
[quote=Mato]Swallda, myslim, ze s takym osobackom na 10km zabehnutym pred nedavnom, nebudes mat ziaden vacsi problem. Staci len nabehat km (co uz robis) a byt zdravy. Moj podzimni vrchol? Udrzat si pravidelne behanie (aj ked sa to uz neda nazvat trenovanie) a odbehnut si zopar zavodov od 5km po 25km, co by som mal zvladnut bez straty kyticky a najma bez zdeptavania sa. Ak si udrzim aspon 450km mesacne, tak si mozno dam z hecu niektory z maratonov- bez casoveho planu, na pocity, ale nadoraz. Hlavne nech ma to stale bavi a nech je zdravie.[/quote] Toho, kdo dá měsíčně 450 (a ještě s příslovcem „aspoň“), toho běh bavit musí, jinak by to byla otročina. Přeju ti, Mato, ať ti radost z běhání vydrží.
Štefan: 100mil je krásná meta. Věřím, že ji překonáš.
Já mám v plánu závodit průběžně, nějaký vyložený vrchol nemám. Když bude naběháno, tak by mi největší radost udělal maratón s osobákem. A když ne, jako že od PIMu to jde s běháním z kopce, tak budu spokojen, když bude dobrá účast na lednovém Budějovickém maratónu.
Žilina
Pefo 01.08.2008 17:37:49
Z vystrábenia sa zo zdravotných problémov po jarnom maratóne v BA bolo mojim cielom opäť vôbec behať,nad výkonmi,tobôž vrcholmi sezóny som ani neuvažoval…To sa mi podarilo,v posledných dvoch týždňoch som sa už posunul aj k myšlienke,s ktorou som do tohto roku šiel – chodeckých stoviek som absolvoval osem, bežeckú ani jednu – a práve tá ma láka…Takže jesenným vrcholom sú v novembri MS v behu na 100km v Taliansku.Posledný mesiac behania (nevravím tréningu) nasvedčuje,že by sa mi to mohlo podariť.
Duri 01.08.2008 19:50:06
Ja mam ciel zvladnut pripravu na dalsi maraton, hlavne po nutenej 6 tyzdnovej pauze s bolavymi trieslami, ked som potom musel zacinat takmer od nuly. A ak praca dovoli, chystam sa pripravu zuzitkovat v novembri v New Yorku, tam sa velmi tesim.
Exploser 04.08.2008 09:18:00
Chtěl bych mít podzimní a vůbec celoroční dvojvrchol – půlmaraton Otrokovice a maraton Praha-Stromovka. K tomu by byl velmi lákavý ještě marathonský marathon, ale nevím, jak to dát dohromady. A pak nějaký reálný (skutečný) vrchol.
Praha
step 04.08.2008 23:14:14
Těším se na nějakej pěknej maratónek, Kladno, Stromovku nebo tak. Kdyby mi to vyšlo, jel bych do Budapešti. A co se naskytne – letos jsem třeba ještě neběžel hodinku, tak jednu nebo dvě. A jako vždycky poběžím Kunratickou. Jinak bych chtěl časem zaběhnout půlmaraton pod 1:30, takže na podzim bych si mohl zlepšit osobák, který je o pár minut víc. Cíl je si to užít. Běhám, že mě to baví. Ve vedru neběhám, nesedí mi to. Vybíhám brzo ráno nebo i klidně před půlnocí. Když je tropická noc, tak si naleju sklenku whisky a dám si od klusání pauzičku.
Praha 4
jirka.strang 05.08.2008 07:59:41
Zdar, jsem na tom podobně…jen chci reagovat na tu Budapest, pokud si ještě nebyl, je to fakt super závod…moc pěkně připravený, my tam jezdíme pravidelně jen na 1/2 ale je to zážitek…ne jako Italové v Praze:( ať ti to běhá
jirka [quote=step]Těším se na nějakej pěknej maratónek, Kladno, Stromovku nebo tak. Kdyby mi to vyšlo, jel bych do Budapešti. A co se naskytne – letos jsem třeba ještě neběžel hodinku, tak jednu nebo dvě. A jako vždycky poběžím Kunratickou. Jinak bych chtěl časem zaběhnout půlmaraton pod 1:30, takže na podzim bych si mohl zlepšit osobák, který je o pár minut víc. Cíl je si to užít. Běhám, že mě to baví. Ve vedru neběhám, nesedí mi to. Vybíhám brzo ráno nebo i klidně před půlnocí. Když je tropická noc, tak si naleju sklenku whisky a dám si od klusání pauzičku.[/quote]
Mato 05.08.2008 10:59:06
Jarda dik, zatial ma to bavi, len si to musim vzdy, ked mi zazvoni budik tesne po 5 rano, silno pripominat, inak by som asi nevybehol. Tie dni, ked mam ten luxus bezat poobede a nie je prilis horuco, sa do nicoho presviedcat nemusim. A prave kvoli tymto dnom, ked je beh radostou, sa oplati si pretrpiet tie horsie. V zivote nie je nic zadarmo a v behu to plati duplovane.
Brno/Havířov
forest 05.08.2008 12:16:47
Znovu začít běhat orienťák. Získat znovu cit pro mapu a pokusit se zaběhnout alespoň 3 dobré závody s 5000 body do rankingu.
Žilina
JaRu 05.08.2008 12:51:01
Aj keď je to len psychologická hranica, chcel by som na MMM 2008 podbehnúť 3 hodiny.
DDS 05.08.2008 16:35:49
…zabehnut 1× polmaraton…doma v Kosiciach na MMM. na case az tak nezalezi, hlavne dobehnut :)
Žilina
Pefo 05.08.2008 23:04:17
[quote=JaRu]Aj keď je to len psychologická hranica, chcel by som na MMM 2008 podbehnúť 3 hodiny.[/quote] Janči, nie – „chcel by som“…Povedz si že „chcem“ . Som presvedčený,že na to máš,len tomu musíš predovšetkým sám veriť. Budem Ti držať palce..
keramik 06.08.2008 08:47:07
[quote=forest]Znovu začít běhat orienťák. Získat znovu cit pro mapu a pokusit se zaběhnout alespoň 3 dobré závody s 5000 body do rankingu.[/quote] foreste myslíš tím OB,nebo i ROB?Pokud vím,tak u vás na severu to stále běhají na vysoké úrovni.A v poslední době začalo běhat po dlouhých letech několik pamětníků.Včetně mě.
Brno/Havířov
forest 06.08.2008 09:51:33
ROB asi ne, to je už na mě moc složité. Vidím to, že budu typický příklad, že se k tomu vrátím někdy až na stará kolena.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.