Ciclisport CP41 a nepresnosť
Duracell 01.09.2008 17:48:50
Čaute,
prosím Vás o vysvetlenie a radu. Mám Sportester Ciclosport CP41. Pri tréningu mi neukazuje správne tepovú frekvenciu. Bežím si rovnomerným tempom ca 140 – 152 pulzov ( zámerne píšem také veľké rozpätie ) a sportester mi hádže aj príliš vysoké hodnoty napr. 165, 170, 185 atď., ale aj príliš nízke napr. 112, 120 atď. Ukáže aj správne, ale väčšinou to behá hocijako hore – dole. Hrudný pás je spárovaný pár minút pred tréningom. Baterky čerstvo vymenené. Kde môže byť problém?
Ďakujem s pozdravom Duracell
Laďa 02.09.2008 07:34:45
Mate dostatečně utažený hrudní pás, pokud je příliš volny může to dělat. Jinak baterky i když píšete že jsou čerstvě vyměněné, ale?? Rušení od jiných zařízení, ale tam by spíš neukazoval vůbec.
Duracell 02.09.2008 12:28:26
Pás mám dostatočne pritiahnutý. Rušenie nepripadá do úvahy, keďže sa okolo mňa ca 30 metrov sa nenachádza nikto. Netvrdím, že baterky sú na maximum – nemám čím zmerať – ale na spoľahlivé fungovanie by mali stačiť.
Včera som si meral puls doma ( cca 3 hodiny ) v kľudovom stave a fungovalo to tak presne – bez šialených výkyvov.
Jecminek.Maselnik 02.09.2008 13:10:03
zkus si potřít před tréninkem elektrody pásu nějakým vodivým gelem. Pokud Ti ale pás v klidu měří dobře a v pohybu blbě, tipnul bych také na malé utažení, případně špatné umístění.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.