merač s hrudným pásom, alebo bez?
strnad 02.09.2008 14:07:47
ahojte,
mal by som úplne základnú otázku.
Po preštudovaní tohoto fóra som zistil, že existujú dva druhy meračov. Jeden, ktorý má hrudný pás a druhý, ktorý meria tep len „z ruky“.
Chcem sa spýtať, či je medzi nimi nejaký rozdiel v presnosti merania. Totiž hrudný pás sa mi zdá trošku nepraktický a nepohodlný a tak by som si radšej chcel kúpiť ten druhý typ. Nebehám nejako veľa, (okolo 20 km za týždeň) a tak by som si radšej nechal poradiť od tých, ktorí tomu rozumejú viac ako ja.
Ďakujem
Peter
Jecminek.Maselnik 02.09.2008 14:18:50
měření tepu bez pásu jsem zatím viděl jenom na sporttesterech chung-shi ovšem pozor: tyto měří pouze při přiložení prstů na elektrody na hodinkách, což znamená, že pro průběžné měření tepů jsou, dle mého názoru, zcela nevhodné. Navíc jsou šeredné a skoro nic neumí:-). Pásu není důvod se bát, nic lepšího v současné době není.
strnad 02.09.2008 14:20:48
ahoj,
ďakujem za rýchlu odpoveď.
Takže sa teda budem musieť predsa len „odhodlať“ na ten pás.
Ďakujem za povzbudenie a radu
Peter
Kopřivnice
Darebak 02.09.2008 17:47:53
Ze zacatku jsem byl k pasu taky neduverivy, myslel jsem, ze mi to bude vadit. Ale zvykl jsem si na nej velice rychle a dneska uz ani necitim, ze nejaky pas pri behu mam, nevnimam ho. Takze se toho neboj ;)
Nymburk
dan67 02.09.2008 20:32:00
Přidávám se k darebákovi, nemám co více dodat, neboj se toho.
Ale nedivím se ti, mi se taky do pásu nechtělo.
Kralupy n. Vltavou
Simir 04.09.2008 08:46:33
A já už teď bez pásu ani nevyběhnu :D
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.