Běh Višňovkou
Radka Z.
05.04.2006 14:12:09
Uvidím se zítra s někým z Tragédů na Běhu Višňovkou? R.
Praha 9
Lubos M
05.04.2006 14:18:56
když nebude pršet tak dorazím
Praha
Radek Narovec
05.04.2006 14:32:46
co? kdy? kde? za kolik? :D
Praha 10
Jirka T.
06.04.2006 10:12:18
Jednou jsem tam běžel a je to moc hezká trať, terén, trošičku asfaltu bez aut, stoupání mírná, vřele doporučuju. Já byl ale včera ve Hvězdě, takže to dnes vypouštím.
Praha 9
Lubos M
07.04.2006 08:27:26
Přepisujeme dějiny běhání v Čechách. Dva tragédi na stupních vítězů! Odborník žasne, laik se diví:)
Praha
Štefan
07.04.2006 08:36:31
Blahopřeji!!! Dájí se někde na webu vidět výsledky?
Praha 4 - Háje
Tucnak
07.04.2006 09:36:37
Skvělá zpráva!!
Gratuluji. Doufam,ze se tady podelite o zazitky.
T.
Praha - Palmovka
Pubi
07.04.2006 09:44:09
[quote=Lubos M]Přepisujeme dějiny běhání v Čechách. Dva tragédi na
stupních vítězů! Odborník žasne, laik se diví:)[/quote] Já se tomu zas
tolik nedivim, protože vy jste chrti maskovaný za tragédy Gratuluju!
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga
07.04.2006 10:49:23
Lubosh : zrovna od tebe to teda sedí :)
Praha 5 - Barrandov
Rosťa
07.04.2006 11:40:08
[quote=Pubi]Já se tomu zas tolik nedivim, protože vy jste chrti maskovaný
za tragédy [/quote]
Protože se toto týká i mne, dovolím si obecnější poznámku. Nemyslím
si, že když někdo dá půlmaraton za 1:27 že je chrt. Když se kdykoliv
vidím na fotce nebo videu, rozhodně si jako tragéd připadám, kdybych měl
pořádný styl, kdybych uměl dýchat nosem, kdybych se uměl za běhu napít
z kelímku, kdybych jánevímcoještě, tak by energie kterou věnuji běhu
musela přinést mnohem lepší výsledky. V mém věku už s tím nejde nic
moc dělat, zažité návyky se špatně předělávají. Proto se k Tragédům
hlásím a tragédem zůstanu do konce života.
Praha - Palmovka
Pubi
07.04.2006 13:02:25
Rosťo, to jsi byl ty na těch stupních vítězů? Já ani netušil, že jsi tam taky byl. Myslel jsem, že se to týkalo Luboše M. a Radky Z. Tak už tady napiště nějakej report z toho závodu, ať v tom máme jasno.
Praha 5 - Barrandov
Rosťa
07.04.2006 13:07:39
[quote=Pubi]Rosťo, to jsi byl ty na těch stupních vítězů? Já ani netušil, že jsi tam taky byl. Myslel jsem, že se to týkalo Luboše M. a Radky Z. Tak už tady napiště nějakej report z toho závodu, ať v tom máme jasno.[/quote] Ne, ne, RadkyZ určitě, ta je na bedně pořád, a LubošeM asi. Já Višňovku neběžel, dovolil jsem si obecnou poznámku, jak jsem napsal.
Radka Z.
07.04.2006 13:11:47
V mym pripade se neni cim chlubit. Na startu bylo asi 9 zen vcetne desetileteho ditete. Podle meho odhadu tam byla jedina trenovana bezkyne a ta me predbehla… Cas 12:18 na 3 km ale odpovida mym moznostem na tak kratke trati a v clenitem terenu. Zato Lubos M. si pro druhe misto dobehl po 16 km treninku a s rozvazanou tkanickou… Mejte se. R.
Brno
vl001
07.04.2006 13:26:16
[quote=Radka Z.]Na startu bylo asi 9 zen vcetne desetileteho ditete…[/quote] Děti jsou děsně rychlé, pozor na ně! V Brně s dospělými běhá malá slečna ročník 1993 – i třeba 15km. Dospělé ženy poráží velmi často, mne bohužel taky poměrně často. Vždycky.
Praha - Palmovka
Pubi
07.04.2006 13:31:10
Radko, skvělej výsledek a skvělý umístění! Podle mých zkušeností platí, že čim míň běžců na startu, tim lepší je jejich úroveň – prostě rekreační běžci na malý závody moc nechoději, kdežto na PIM akcích jich je plno. Proto je větší výkon porazit 7 žen na malym závodě, než 700 na PIMu. A jestli ta desetiletá holka na startu byla ta, co si myslim, tak ta běhá hodně dobře.
Radka Z.
07.04.2006 13:40:33
Pubi, myslim, ze ten vcerejsi beh nebyl zrovna tenhle pripad. Tady se opravdu jednalo o rekreacni bezkyne. Ale rekla bych, ze je to celkem jedno. Dobre jsme se pobavili a ja doufam, ze kdyz obcas absolvuju takovy kratsi zavod a budu poctive behat useky, podari se mi konecne prolomit moje tragedsky casy na tratich do 10 km.R. [quote=Pubi]Radko, skvělej výsledek a skvělý umístění! Podle mých zkušeností platí, že čim míň běžců na startu, tim lepší je jejich úroveň – prostě rekreační běžci na malý závody moc nechoději, kdežto na PIM akcích jich je plno. Proto je větší výkon porazit 7 žen na malym závodě, než 700 na PIMu. A jestli ta desetiletá holka na startu byla ta, co si myslim, tak ta běhá hodně dobře.[/quote]
Melounek
07.04.2006 14:45:44
Obema velka gratulace! Uz jsme zase u tech tragedskych casu, Radko, tve vykony jsou obdivuhodne, kez bych ja jednou behala jako ty.. :)
Praha 4 - Háje
Tucnak
07.04.2006 16:07:01
[quote=Rosťa][quote=Pubi]Já se tomu zas tolik nedivim, protože vy jste
chrti maskovaný za tragédy [/quote] Protože se toto týká i mne, dovolím si obecnější
poznámku. Nemyslím si, že když někdo dá půlmaraton za 1:27 že je chrt.
Když se kdykoliv vidím na fotce nebo videu, rozhodně si jako tragéd
připadám, kdybych měl pořádný styl, kdybych uměl dýchat nosem, kdybych
se uměl za běhu napít z kelímku, kdybych jánevímcoještě, tak by energie
kterou věnuji běhu musela přinést mnohem lepší výsledky. V mém věku
už s tím nejde nic moc dělat, zažité návyky se špatně předělávají.
Proto se k Tragédům hlásím a tragédem zůstanu do konce života.[/quote]
Sice beham o deset minut pomaleji nez Rosta, ale to co zde napsal, okamzite
podepisuji. Prestanme se porad zabyvat, kdo je a kdo neni chrt…behame pro
radost, nekdo rychleji, nekdo pomaleji. tak to proste je. :)
pekny vikend a jeste jednou gratuluji Radke i Lubosovi!
T.
Praha 9
Lubos M
07.04.2006 18:26:57
Diky za gratulace, je to moje nejlepsi umisteni v kariere, ale uroven souperu byla fakt vice nez tragicka.....3hod pred zavodem jsem dal trenink 16km a pri zavode se mi na prvnim km rozvazala bota,takze to umisteni je spis vysledkem nulove konkurence nez meho rychleho behu, nicmene potesi to vysledky budou asi na sabzo.com
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
07.04.2006 18:53:25
[quote=Lubosh]To je taky můj sen – najít si závod, kde budu konečně na bedně:-) Aspoň ve své kategorii:-) Loni jsem ukořistil jedno 4. místo, ale bohužel jsem nečekal na slavnostní vyhlášení a přišel jsem o své první prize money, což byly nějaké sušenky…[/quote] Luboši neboj, až trochu zestárneš a přejdeš mezi nás „stařešiny“, tak budeš na bedně furt. Gratulaci posílám Radce Z. a Lubošovi M. Místo na bedně potěší vždy.
Praha 9
Lubos M
09.04.2006 14:52:59
výsledky http://beh.cz/…06_praha.htm
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.