Pražský velikonoční běh na 25km a 12,5km, 17.4.
Praha 9
Lubos M
10.04.2006 08:35:20
Uvidím se tam s někým z Tragédů?
Praha
Štefan
10.04.2006 08:46:11
Já si tam chci zkusit tempo maratonu.
vlado
10.04.2006 12:55:07
Ak bude dobre pocasie a nevzburi sa rodina tak dorazim aj ja…
vrana
14.04.2006 11:09:19
Nevite nekdo, jaky je to teren? Teda kolik je tam kopcu. V Sarce si dovedu predstavit beh relativne po rovine (kolem potoka) ale taky samy dokopec a zkopec. Je nekde online trasa? Vi se neco o organizaci? Treba jestli budou oznacene kilometry nebo jestli tam bude aspon voda (jestli se bezi dve kola, tak by snad mohla byt aspon v pulce). Pripadne, jaky je limit. Jako opravdovy traged bych ocekaval cas kolem 3 hodin – dival jsem se na vysledky minuleho roku a posledni dobehl kolem 2:25.
25km me laka (jeste nikdy jsem to neubehl ale melo by to snad byt v mych
silach), ale zase byt posledni s pul hodinovou ztratou me trochu odrazuje V tomhle maji vyhodu hromadne
akce typu PIM.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
14.04.2006 11:20:03
[quote=vrana]Nevite nekdo, jaky je to teren? Teda kolik je tam kopcu. V Sarce si dovedu predstavit beh relativne po rovine (kolem potoka) ale taky samy dokopec a zkopec. Je nekde online trasa? Vi se neco o organizaci? Treba jestli budou oznacene kilometry nebo jestli tam bude aspon voda (jestli se bezi dve kola, tak by snad mohla byt aspon v pulce). Pripadne, jaky je limit. Jako opravdovy traged bych ocekaval cas kolem 3 hodin – dival jsem se na vysledky minuleho roku a posledni dobehl kolem 2:25.
25km me laka (jeste nikdy jsem to neubehl ale melo by to snad byt v mych
silach), ale zase byt posledni s pul hodinovou ztratou me trochu odrazuje V tomhle maji vyhodu hromadne
akce typu PIM.[/quote] Běžel jsem to před dvěma roky, trať je zvlněná
kolem toho potoka, větší kopec je až v závěru směrem od potoka zpět
k Aritmě Vokovice, kde je v půli i občerstvení. V nejhoším to tam
může po 12,5km zabalit.
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga
14.04.2006 12:33:08
vrana : 1/2M jsi už uběhl a toto není o moc víc. Přinejhorším chvilku půjdeš, balit to nemusíš. Jestli jsi od toho svého půlmaratonu aspoň trochu běhal, tak bys to mohl dát třeba i za 2:30, nech se překvapit. Podotýkám, že tuto trať neznám, ale pětadvacítka mi připadá jako ideální distance (není tak krátká jako půlmaraton, ani tak dlouhá jako maraton :) ). Jo a začni pomalu vyklusáváním – důsledně se drž na dohled zadních pozic, atmosférou závodu se nech strhnout až po půlce.
Praha
Štefan
18.04.2006 12:59:21
Byl jsem na velokonočním běhu na 25 km a bylo to fajn, dobré počasí a hezké prostředí. Ale svůj cíl jsem si nesplnil, chtěl jsem si vyzkoušet maratonske tempo a to tam dost dobre nešlo. Jednak víc než polovina tratě bylo stoupání nebo klesání, jednak nebyly značené kilometry, takže v těch kopečkách jsem neměl představu, jak běžím. Na 7. km mělo být občerstvení, ale nebylo. Někdě u poloviny okruhu bylo nějaké stanoviště, ale byl jsem tam příliš brzy na to, aby to byl 7.kmm. Nakonec jsem první kole běžel za 1:02, co bylo, i vzhledem k těm kopcům mnohem rychlejší, než jsem plánoval, druhé kolo jsem zaběhl za 1:05, to bylo přesně to, co jsem chtěl, ale bylo to hrozně nerovnoměrné, v kopci asi 0.5 km před cílem jsem se sotva vlekl. Takže na zkoušení tempa to rozhodně není, ale jinak to bylo super. Z tragédu jsem tam nikoho neviděl,ale já jich osobně znám moc málo, možná tam někdo byl.
vlado
18.04.2006 15:43:21
[quote=vlado]Ak bude dobre pocasie a nevzburi sa rodina tak dorazim aj ja…[/quote] Tak sa nevzburilo ani pocasie, ani rodina, ale nejaky virus a tak sa miesto potenia pri behu odvcera potim v posteli :(
Stefan: Tak sme sa nakoniec nestretli…aj ked si isiel rychlejsie ako si chcel, tak na PIM su kilometre znacene vsetky, takze to neprepalis a budes v pohode :)
Praha 10
Jirka T.
18.04.2006 15:57:45
[quote=Štefan]Byl jsem na velokonočním běhu na 25 km a bylo to fajn,
dobré počasí a hezké prostředí. Ale svůj cíl jsem si nesplnil, chtěl
jsem si vyzkoušet maratonske tempo a to tam dost dobre nešlo. Jednak víc než
polovina tratě bylo stoupání nebo klesání, jednak nebyly značené
kilometry, takže v těch kopečkách jsem neměl představu, jak běžím. Na
7. km mělo být občerstvení, ale nebylo. Někdě u poloviny okruhu bylo
nějaké stanoviště, ale byl jsem tam příliš brzy na to, aby to byl 7.kmm.
Nakonec jsem první kole běžel za 1:02, co bylo, i vzhledem k těm kopcům
mnohem rychlejší, než jsem plánoval, druhé kolo jsem zaběhl za 1:05, to
bylo přesně to, co jsem chtěl, ale bylo to hrozně nerovnoměrné, v kopci
asi 0.5 km před cílem jsem se sotva vlekl. Takže na zkoušení tempa to
rozhodně není, ale jinak to bylo super. Z tragédu jsem tam nikoho
neviděl,ale já jich osobně znám moc málo, možná tam někdo byl.[/quote]
Já si taky odběhl oba okruhy, trasa byla moc hezká, změnila se k lepšímu
(pamatuju si ji před 3 lety trochu jinak), ale to značení tedy nic moc,
obzvláště ve 2.kole, kdy už zmizeli z rozcestí všichni pořadatelé.
Bohužel jsem v nohách ještě až moc cítil sobotní závod v Chuchli,
takže čas nic moc. Ale skoro pořád jsem běžel sám, tak jsem se nikam moc
nehnal a užil si krásné počasí a přírodu Šárky. (No ale stejně jsem
toho měl dost.) Příjemná prosluněná atmosféra s pivečkem a známými,
i v tombole se na mě dostalo , spokojenost.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.