Českobrodská desítka
Praha-východ
Vanda 15.12.2008 21:15:10
Ahoj lidi, nechystáte se na českobrodskou? A dotaz na místní – kde by se v Brodě dala zabavit rodinka (tatulda s 1,5roč.mimi) zatímco já popěžím (a než se rozcvičím.. eventuálně shrábnu cenu:) )třeba kostelík s jesličkami, hřiště zvířátka nebo něco podobného vhodného? at je mám na co nalákat:) Díky, napište
Liberec
Advid 17.12.2008 06:21:20
Ahoj Vando,
já se chystám. Ale o jesličkách nevím.
Je tu někdo z Liberce, kdo tam taky jede?
Dobřichov
honzaherda 17.12.2008 17:25:59
Ahoj, malý parčík v Brodě je. Kostel snad taky, projít náměstí, obejít rybník, zajít se ohřát do cukrárny – moc možností tam nebude. Jaký předpokládáš čas? před asi 2l tam byla kámoška ze školy a dala 38:15. Já bych byl rád do 43minut, hrotit to nebudu, těším se na rum!
Praha
anajpo 18.12.2008 07:42:04
V Brodě určitě bude i ozdobený vánoční stromek, kostely tam jsou dva, ale jesličky to nevím-protože určitě nebudou otevřeny, ale v parčíku jsou průlezky a klouzačka, pískoviště též, ale volně přístupné všem psům z okolí. Cukrárna taky tam je a dítě se leckdy dokáže i samo zabavit, ale musí být pod kontrolou.
vatt 20.12.2008 09:24:07
[quote=Advid]Ahoj Vando,
Je tu někdo z Liberce, kdo tam taky jede?[/quote] Z Liberce ne, ale jestli pojedeš po vlastní můžu tě nalodit třeba v Praze na Čerňáku jestli chceš.
Liberec
Advid 20.12.2008 10:43:16
vatt: Díky, já už jsem ale vymyslel variantu dopravy přes Kolín. Mám tam kamaráda, tak pojedu už dnes, pokecáme a v neděli budu na závod jako rybička (snad ne leklá).
mapo: To nás tam bude jako much. :)
Praha-východ
Vanda 20.12.2008 11:11:52
ahoj, nakonec mi to asi nevyjde, ale přeju všem pěkné časy a krásné Vánoce
Liberec
Advid 20.12.2008 13:16:11
Kdyžtak ti kousek perníku schovám. :)
Dobřichov
honzaherda 20.12.2008 15:03:41
já se taky těším. včera jsem byl zkusit, zda acholovka funguje a na 10km by to mělo být ok, takže jen ať není úplně hnusně. jsem si dělal vždycky prdel, proč nedaj rum už na otočku, ale zatím jsem nebyl vyslyšen
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 20.12.2008 17:38:26
[quote=honzaherda]já se taky těším. včera jsem byl zkusit, zda acholovka funguje a na 10km by to mělo být ok, takže jen ať není úplně hnusně. jsem si dělal vždycky prdel, proč nedaj rum už na otočku, ale zatím jsem nebyl vyslyšen [/quote] Tak nevím, zda-li ho zítra nebudu na otočce opravdu potřebovat :). Co si tak vybavuji z jara, tak jsem na té otočce pěkně vytuhnul, a vzpamatoval mě jenom „poslech“ jedné výborné veteránky těsně za mými zády … :)
Dobřichov
honzaherda 20.12.2008 20:15:13
ale zpátky to je z kopce, tedy až na posledních 800m. jinak tady krásně prší, fičí, takže se připravte na hezké blátíčko i na silnici.
obik 20.12.2008 21:16:05
Ahoj Vando,
prosím tě, zítra mi to nakonec na ten 20km trénink nevyjde, čeká mně
nějaká práce.
Omlouvám se, určitě však dej příště vědět, rád se s tebou
Posázavím někdy proběhnu.
Ahoj Honza Obik Senohraby skise@centrum.cz tel.774417044
Liberec
Advid 21.12.2008 15:28:54
Tak opět moc pěkný závod. Občas jsem sice proklínal toho, kdo říká, že je to po rovině, ale to je jen můj problém. Jinak se mi v rámci možností běželo dobře a ani jsem toho moc neprokecal. Jen jsem jednou Andree Dermekové řekl, jak jsme na tom s časem. Perník tradičně výborný a sprcha osvěžující. :D
Dobřichov
honzaherda 21.12.2008 17:43:01
tak tebe jsem ani nepostřehl! já byl úplně nadšen z neplánovaného osobáku asi 38:40. prostě nějak všechno vyšlo ani nevím proč. akorát jsem si neměl dát rum hned minutu po doběhu, páč jsem ho pak cestou domů docela pocítil.
Jesenice
johny 21.12.2008 18:30:20
honzaherda: Gratuluji k výsledku. Tak to jsi doběhl pár sekund předemnou :). Já doběhl cca 38:43–45. První půlku jsem moc přepálil a druhou jsem měl co dělat, abych to ustál :). Jinak závod byl skvělý. Počasí také vyšlo …
Liberec
Advid 21.12.2008 19:38:08
honzaherda: Potkali jsme se při rozklusu, ale běžel jsem se zombicí a ani jsem si tě nevšiml. A pak už ne. Mohl jsem ti vzít tu vidli.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 21.12.2008 21:49:39
[quote=honzaherda]ale zpátky to je z kopce, tedy až na posledních 800m. jinak tady krásně prší, fičí, takže se připravte na hezké blátíčko i na silnici.[/quote] Kde bylo to blátíčko? Jinak gratuluji k osobáku, je vidět, co dělá strašení s nepříznivými povětrnostními podmínkami :).
Pečky
Ttiimm 22.12.2008 12:02:10
[quote=honzaherda]tak tebe jsem ani nepostřehl! já byl úplně nadšen z neplánovaného osobáku asi 38:40. prostě nějak všechno vyšlo ani nevím proč. akorát jsem si neměl dát rum hned minutu po doběhu, páč jsem ho pak cestou domů docela pocítil.[/quote] Honzo ty jsi blázen, přijet na kole a ještě si zaběhnout osobák:-), a to víš že pod vlivem alkoholu se nemá řídit ani na kole:o)))
Nymburk
dan67 22.12.2008 20:27:53
Přidám se s pochvalou organizátorům. Trať zajištěná policejním doprovodem, značení kilometrů, perník/buchta.
A bohatá účast, takových „magorů“ těsně před svátkama se sejde aby skoro v mrazu zmateně pobíhali tam a zpět. Díky.
Čelákovice
Láďa S. 22.12.2008 21:18:08
[quote=dan67]A bohatá účast, takových „magorů“ těsně před svátkama se sejde aby skoro v mrazu zmateně pobíhali tam a zpět. Díky.[/quote] Jo jo, bylo jich (nás) tam tolik, že na mě nezbyl ani diplom. Ale za svůj výkon jsem si ho ani nezasloužil.
Dobřichov
honzaherda 23.12.2008 12:51:33
Bahno nebylo, páč silnici opravili asi po 30ti letech a lesáci nestahovali dřevo, což bylo super! Povětrnostní podmínky byly dobré, ale na holé pláni to bylo iné kafe, neb jsem na kole na těch 17km trpěl jako mezek, než jsem k prezentaci dojel. Ale když není vyloženě hnusně, tak do Brodu jezdím vždy na kole, to už je prostě zvyk. Advide – tak až na jarních pečkách. Bajka už mám, takže tuningovat mohu!
lubos.rosenberger 23.12.2008 18:35:11
Ahoj Honzo! Přípojuji se k Petru L. a gratuluji k osobáku. Čas i to „problémové kolo“ potvrzuje můj názor, že jsi běžec pod 38 minut. Takže všem hezké svátky a Honzo příští rok uber ještě minutu! Luboš Rebel Beerger
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.