HESLO DNE:
Praha 9
Lubos M 12.04.2006 23:58:38
Když nám to červenec a srpen nezkazí, tak bude letos pěkná zima.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 13.04.2006 15:40:05
[quote=Lubos M]Když nám to červenec a srpen nezkazí, tak bude letos pěkná zima.[/quote] Jen to Luboši nezakřikni, aby mě v sobotu v Bakově (1/2 marathon) a tobě v té Šárce v pondělí (25km) nebylo ještě pořádně horko. Asi se stanu pověrčivým, takže moje heslo by mohlo znít: „Kde poběžím, tam bude horko!“
Praha 9
Lubos M 13.04.2006 16:13:00
[quote=Mirek Kostlivý][quote=Lubos M]Když nám to červenec a srpen nezkazí, tak bude letos pěkná zima.[/quote] Jen to Luboši nezakřikni, aby mě v sobotu v Bakově (1/2 marathon) a tobě v té Šárce v pondělí (25km) nebylo ještě pořádně horko. Asi se stanu pověrčivým, takže moje heslo by mohlo znít: „Kde poběžím, tam bude horko!“[/quote] Jenže já to právě zakřiknout chci, čím větší horko, tím líp pro mě. Tobě samozřejmě přeju co největší zimu. Možná v pondělí ani nepoběžím, v úterý jsem v té zimě běhal úseky a zas nějaký svalový problém, tentokrát stehno. Snad to nebude vážný a nebude to mít větší vliv, ale radši dávám pár dní pauzu. Jak se ti osvědčuje ten sprej? Nedávno po mě zas vyjel(přitom sem jen vyklusával),tentokrát už hodně velkej pes, vypadal na nějaký bojovější plemeno(tekly mu sliny, když cenil zuby), majitel měl dva, samozřejmě bez vodítka a bez košíku, naštěstí nekous, ale letos už to byl třetí útok, předtím nikdy nic, žádný problémy a teď je to pořád..Ač mám psi rád, asi si sprej pořídím, kdyby bylo nejhůř. Můžeš doporučit ńákou značku a prodejnu, kde to koupit? Ale chci něco, co psa fakt na 100% odradí a ne aby ho to jen ještě víc podráždilo. Tenhle poslední vypadal, že ho jen tak obyčejný sprej nezastaví.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.