Bolest levé strany chodidla...
Slender 03.02.2009 22:47:45
Ahoj kluci…
dva roky si spokojeně kynu, běhání jsem vyměnil za kožený křeslo v kanclu a kolo za služebák…
Takže teď mám na 185 cm 110 kilo a rozhodl jsem se přestat.
Z minulosti mám naběháno jako hobbík, chodil jsem pravidelně 4–6× týdně vzdálenosti 4–10 km.
Ta bolest je naprosto nová, hlídám si kolena (rodový problémy) i ostatní klouby…
Bolí to od levé strany kontíku levé nohy, přes levou stranu chodidla, převážně horem. Je to citlivé i na tlak při masírování. Bolest končí před malíčkem.
Chodím jako chromý, kulhám, přei běhání se to se zatnutýma zubama dá vydržet. Našel jsem v lékárně půl tuby Fastumu, výsledek nula. Led – nula. Rozmasírování – nula.
Trvá to už asi třetí týden s tím, že jsem si dal asi osmidenní přestávku, ale bez výsledku.
Nenapadá někoho něco?
BTW, boty jsem měnil, stejný výsledek.
Aktuálně Adidas Boreal TR (to kožené křeslo a služebák vinou „krize“ skončily, šetřím )
Moc dík za nápady, když nic, skočím k doktorovi.
Slender
Liberec
megatraged 07.04.2009 13:39:33
Po 1/2PIMu mě bolí asi přesně totéž,nikdy dřív během tréninku ani náznak..až tak 1/2hoďky po závodě.Při chůzi už je to bez bolesti, ale na dotyk, protažení a při odrazu to bolí jak čert.Masíruju, lenošim a teď zkoušim priessnitz.Jestli jsi něco zjistil..a pomohlo ti to dej vědět.Myslim, jestli to není z kostek a obrubníků po kterých jsem běžela..ale začínám být nesvá..
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.