Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Chci začít trénovat, potřebuji poradit

Chci začít trénovat, potřebuji poradit

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

orisekklarka žena 22.08.2024 09:37:11

Dobrý den, chtěla bych začít trénovat běh a bohužel v mém okolí není žádný atletický oddíl. Nevím jestli jsem začátečník, bez tréninku mám na pět kilometrú čas cca 29 minut, rekord na čtyři sta metrů 1:18:02. Taky si úplně nejsem jistá disciplínou ale nejvíc mě láká 800 m, 5 km, 400 m, 10 km ale nebráním se ani ničemu jinému. Budu ráda za jakékoliv rady jak začít, jaký trénink nebo jakou disciplínu.

avatar

skorobezec muž 26.08.2024 07:16:27

Tady ti nikdo moc neporadí. Jsi na webu, kde admini poslali fórum už dávno do kytek, a tak tu skoro nikdo nechodí. Ale i kdyby se někdo objevil. Vůbec tě neznáme a nevíme ani kolik máš let, jak vypadáš, kde bydlíš atd. A jen z toho, co jsi nám napsala toho moc nevydedukujeme. Sama ani nevíš, zda jsi začátečník nebo ne, což se tedy odvíjí od toho, jestli začínáš či ne a ne od toho, jak rychle dokážeš běžet bez tréninku ;-) Pokud jsi mladší ročník, oddíl by byl ideální a většinou se dá v dostupné vzdálenosti nějaký najít. Také jde o to, jaké máš ambice. Dělat běhání vrcholově, nebo rekreačně. V tom druhém případě bych ani žádné disciplíny neřešil a běhal jen to co tě baví.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.