Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » Svatojánská 20 - 40. ročník

Svatojánská 20 - 40. ročník

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

honzaci muž Dnes 20:05:50

Jménem pořadatelů si vás dovoluji pozvat na jubilejní 40. ročník Svatojánské 20, který se bude konat v sobotu 9.11.2024 v Berouně (start ve 13:00 hod).

Prezentace a start i cíl závodu jsou na atletickém stadionu TJ Lokomotiva Beroun (Tyršova 85, Beroun) – nedaleko od vlakového a autobusového nádraží.

Novinky letošního ročníku:

  • zavedení dvou nových kategorií: Muži nad 80 let a Ženy nad 65 let
  • navýšení celkové finanční odměny pro muže na 1.-7. místě a ženy na 1.-5. místě v absolutním pořadí na 10100 Kč

Předem přihlášení závodníci se startovným (letos 150 Kč) zaplaceným na účet do středy 6.11.2024 (rozhodující je datum připsání na účet) dostanou startovní číslo závodu se svým jménem. Přihlášky předem zde: https://www.brdskypohar.cz/nova_prihlaska?…

Kromě finančních odměn za umístění v absolutním pořadí obdrží nejlepší tři v každé kategorii diplom a drobnou věcnou cenu.

Trať závodu v podobě, kterou má od roku 2018 = se startem a cílem na atletickém stadionu v Berouně. Obrátka trasy 11 km je před mostem na konci osady V Kozle. Trasa 18 km vede dál podél Loděnického potoka přes Hostim do Svatého Jana pod Skalou, kde je cca 400 m za návsí směrem na Sedlec obrátka. Obě trasy vedou po obrátce stejnou trasou zpět do cíle na stadionu.

Pro závodníky budou k dispozici šatny a WC s umyvadly v tribuně a krytá tribuna atletického stadionu. Pořadatelé neručí za odložené věci. V okolí atletického stadionu je parkování omezeno modrými zónami. Je možné využít parkoviště P+R Na Podole vzdálené 300 metrů od stadionu, případně Parkoviště finanční úřad, které je rovněž nedaleko od atletického stadionu.

Kompletní informace na webu závodu: https://svatojanska20.estranky.cz/…opozice.html a také na stránkách Brdského běžeckého poháru: https://brdskypohar.cz/propozice?…

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.