Kladensky maraton '05 - doprava Pha-Kladno
CoolingeR 07.09.2005 12:03:57
Tragedi, chrti a jini typove! Prosim Vas! Mate nekdo volny misto v aute a jedete z Pha do Kladna? Ja jedu busem z Cesky Lipy a v 7:00 budu na Holesovickym nadrazi. Nevzal byste me nekdo?
d.
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 07.09.2005 14:30:26
Klidně. Musel by jsi se ale přesunout na Vypich. Odtamtud pojedu tak zhruba v 8:00
CoolingeR 07.09.2005 15:58:07
[quote=Rosťa]Klidně. Musel by jsi se ale přesunout na Vypich. Odtamtud pojedu tak zhruba v 8:00[/quote] To by bylo super! :) Muzes mi prosimte doporucit zpusob jak se tam nejlip dostat (MHD) z Holesovic? Dik.
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 07.09.2005 16:23:56
Tramvaj č. 25 jede v sobotu 10.9.2005 ze stanice nádraží Holešovice směr Bílá Hora v 7:24 za 28 minut, tedy v 7:52, je ve stanici Vypich. Dopravní podnik hl.m. Prahy ji odmítnul odznačit kladenskou vlaječkou Na Vypichu vystoupíš, přejdeš z refýže na chodník a tam bude v boční šikmé uličce za zastávkovou budkou čekat modrý Ford Mondeo. Pokud tam nebude, chviličku počkej. Do emailu Ti posílám svoje telefonní číslo.
CoolingeR 07.09.2005 16:35:08
[quote=Rosťa]Tramvaj č. 25 jede v sobotu 10.9.2005 ze stanice nádraží Holešovice směr Bílá Hora v 7:24 za 28 minut, tedy v 7:52, je ve stanici Vypich. Dopravní podnik hl.m. Prahy ji odmítnul odznačit kladenskou vlaječkou Na Vypichu vystoupíš, přejdeš z refýže na chodník a tam bude v boční šikmé uličce za zastávkovou budkou čekat modrý Ford Mondeo. Pokud tam nebude, chviličku počkej. Do emailu Ti posílám svoje telefonní číslo.[/quote] :) Ok, domluveno. Dik. Taky sem ti poslal do mailu moje tel. cislo.
d.
Brno
running-observer 09.09.2005 08:35:40
Všem kladensko-maratoncům přeji příjemný zítřejší zážitek, splnění cílů a samozřejmě soustředěné prožití dnešního předzávodního dne.
Já budu tady v Brně (podobně jako kolega Stanislav Junga) na pětadvacítce a budu se pokoušet také o zlepšení: z loňských 2:19 bych to chtěl stáhnout co nejblíže 2 hodinám… Počasí nám asi bude vcelku přát.
Brno
tuta 09.09.2005 10:45:04
[quote=running-observer]Všem kladensko-maratoncům přeji příjemný zítřejší zážitek, splnění cílů a samozřejmě soustředěné prožití dnešního předzávodního dne.
Já budu tady v Brně (podobně jako kolega Stanislav Junga) na pětadvacítce a budu se pokoušet také o zlepšení: z loňských 2:19 bych to chtěl stáhnout co nejblíže 2 hodinám… Počasí nám asi bude vcelku přát.[/quote] Na Brnenskou petadvacitku mam jen spatne vzpominky a to jsem ji bezel trikrat (uz jsem se ale zarekl, ze ji nepobezim) – poprve, kdyz jsem ji bezel, jsem byl uplne znicenej, ale nastesti porad jsem dopadl mnohem lepe nez moji zezelenali kamaradi (to uz snad ani nebyla chuze, co predvadeli pri dobehu na tom stadionku); podruhe jsem to radeji zabalil v polovine a potreti jsem zakufroval a jeste se tak nastval, ze jsem pak radeji zrusil i Kosice, kam jsem chtel jet. Hodne mi vadila ta auta, mezi kterymi jsme se propletali. Tak at se vam to vyvede lepe nez mne.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 09.09.2005 12:25:16
[quote=running-observer]Všem kladensko-maratoncům přeji příjemný zítřejší zážitek, splnění cílů a samozřejmě soustředěné prožití dnešního předzávodního dne.[/quote] Tak ať vám to v Brně na těch 25km taky pěkně šlape, hlavně ať vás nic nepřejede, když se tam musíte proplétat mezi těmi auty. Divím se, že to tam místní policie nějak nereluguje, vždyť jsou tam tak důslední, nedávno mi dali pokutu za rychlost 61km/hod.
m.thums 09.09.2005 13:10:33
Tak to jsi jel snad po cyklo – stezce :)
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 09.09.2005 14:12:13
[quote=m.thums]Tak to jsi jel snad po cyklo – stezce :)[/quote] Kdepak, bloudil jsem v okolí Brna, a místo na tachometr se díval po silničních ukazatelích. Aspoň že tu pokutu mi dala policistka celkem sympatického vzhledu.
Brno
running-observer 09.09.2005 14:37:04
[quote=Mirek Kostlivý]Tak ať vám to v Brně na těch 25km taky pěkně šlape, hlavně ať vás nic nepřejede, když se tam musíte proplétat mezi těmi auty. Divím se, že to tam místní policie nějak nereguluje…[/quote] Ona ta policie asistovala i loni, ale spíše tak, že nechala mírně zabloudit prvního běžce … ale ten to stejně nakonec vyhrál. Ale jinak se připravuji na stres působený auty řízenými bezohlednými řidiči… ale jsem na to poněkud zvyklý. Já se ze svého domova k pěknému běžeckému terénu musím vždy probít přes nějaké silnice.
Když běhám někdy pro nedostatek času kolem bohunického kriminálu a nemocnice, stojí tam policajti dost často, ale zatím mě nezastavili. Asi nepřekračuji rychlost a dezén mám dobrý :- )))
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.