MČR v běhu do vrchu - Běh na Lysou
Brno/Havířov
forest 19.05.2006 13:45:18
Zdar, www.behnalysou.cz – běžítě to přístí týden někdo z Tragédů? Přihlášený jsem já a -W- (podle jména jsem nikoho dalšího nenašel). Beet je kommpjútrovém centru jako zpracovatel výkonů… Z loňska můžu potrvrdit, že je jestli existuje cesta do pekel, tak uřčitě vede z Ostravice přes Lysou
regioRUN.cz
-W- 19.05.2006 17:50:59
[quote=forest]Zdar, www.behnalysou.cz – běžítě to přístí týden někdo z Tragédů? Přihlášený jsem já a -W- (podle jména jsem nikoho dalšího nenašel). Beet je kommpjútrovém centru jako zpracovatel výkonů… Z loňska můžu potrvrdit, že je jestli existuje cesta do pekel, tak uřčitě vede z Ostravice přes Lysou [/quote] Potvrzuji svou účast ! Kopce mi vůbec nejdou. Hrozně se vždycky trápím a své plíce tahám za sebou na provázku (i s kačerem). Několikrát jsem v cíli i obrátil žaludek,který byl zvědavý jaký je nahoře výhled :) Tak to je hned několik důvodů proč do toho jdu ........... Na tebe se foreste těším. Ještě jsem tě totiž neviděl běžet :)
- W-
Brno/Havířov
forest 19.05.2006 18:21:30
[quote=-W-]Na tebe se foreste těším. Ještě jsem tě totiž neviděl běžet :)
- W-[/quote]
na sebe jsem taky zvědavý, protože loni jsem to totálně vytrágédil… letos by to mohlo být lepší, protože Brno není taková placka jak Havířov (s převýšením, pokud chci jít kopce, to nejde srovnávat!)
Brno/Havířov
forest 27.05.2006 19:05:38
tak letos jsem to dal za 68:52 a mozna neco (podle mych hodinek) – casy na kilometrech (berte s rezervou, neco je uvodni rovina, nektere kilometry byly „kilometry“) – 3:45, 5:27, 6:50, 6:43, 8:11, 7:16, 6:40, 11:47 do cíle (1300 m) 12:13. Závod byl za speciální Beskydského počasí – vlhko, každou chvíli hrozila sprcha, poslední 3 kiláky v mlze (naštěstí nefoukalo). Jinak se mi trať strašně líbila – hlavně 400 metrů sjezdovky s 110 metry převýšení (naprosto bez ironie!)! Po závodě jsem si dal v rámci tréningu výběh kombinovaný s chůzí na Morávku (18 km)…
VlastaK 27.05.2006 23:35:57
Taky jsem si Lysou horu vyzkoušel. Čtrnáct dní po PIM maratonu, bez jakýchkoli ambicí, snad jen s tím, abych svůj čas stlačil pod jednu hodinu. Lysou horu důvěrně znám ze zimního Lysa cupu (www.lysacup.cz), tak jsem věděl do čeho jdu. Čas na stopkách se nakonec zastavil na 58:48 min., takže naprostá spokojenost. Sjezdovka U Zbuja byla fakt brutální, ale pak už se dalo běžet až na vrchol
Brno
running-observer 28.05.2006 08:30:30
Jste borci… taky to někdy zkusím, ale takové pěkné časy to asi nebudou…
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 29.05.2006 09:41:27
Gratulace pro Foresta i VlastuK. Forest : Některý ty kilometrový časy celkem napovídají, jako by to bylo poněkud více do kopce :) Ten první kilometr za 3:45 je tvoje běžné desítkové tempo, nebo ses nechal strhnout davem ?
Brno
vl001 29.05.2006 11:40:29
Teď jsem si všiml, že běžce v tomto asi dost kopcovitém závodě porazil triatlonista Filip Ospalý. Zdá se, že je na tom letos fakt dobře, snad mu forma vydrží…
Samozřejmě také blahopřeji Forestovi a Vlastovi ke skvělým časům. Podle výsledkové listiny to vypadá, že má Vlasta geny sportovní dlouhověkosti, tak s chutí do dalších závodů…
ironman 29.05.2006 14:52:25
filipovi to lítá, kdesi jsem zahlédl, že zaběhl pětku hodně pod 15 a že by mohl dle tabulek pomalu běžet Evropský pohár…
Brno
vl001 29.05.2006 15:08:01
[quote=ironman]filipovi to lítá, kdesi jsem zahlédl, že zaběhl pětku hodně pod 15 a že by mohl dle tabulek pomalu běžet Evropský pohár…[/quote] To bylo 14:36 na začátku května. Martin Krňávek byl o minutu pomalejší a to je taky výborný běžec…
Brno
tuta 29.05.2006 20:04:24
[quote=vl001][quote=ironman]filipovi to lítá, kdesi jsem zahlédl, že zaběhl pětku hodně pod 15 a že by mohl dle tabulek pomalu běžet Evropský pohár…[/quote] To bylo 14:36 na začátku května. Martin Krňávek byl o minutu pomalejší a to je taky výborný běžec…[/quote] Jo, to byl parada vykon, jeste berte v uvahu, ze to bezel na Palacaku, kde vzdycky fouka (a ten den foukalo), cely si to odtahl sam, nebezel to v tretrach a jeste to sel z plneho. Ti ostatni ale zabehli tak zle, protoze to zkusili s Filipem a prvni kilak za 2:48 je trosku zatuhl. :) Filip neni clovek, to je Robocop. A treba dneska sledovat tu lehkost jeho trenalu, kdy odrovnava sparringy a krasne stupnuje ty petistovky; to je proste paradicka.
Brno/Havířov
forest 29.05.2006 20:32:29
[quote=Stanislav Junga]Ten první kilometr za 3:45 je tvoje běžné desítkové tempo, nebo ses nechal strhnout davem ?[/quote] první kilometr byl dost blbě zaznačený (odhadem 800–850 m), jinak jsem se poučil z loňska – raději ztratit 20 sekund na prvním rovném kiláku a neutavit se a nechat síly do kopce, než naopak (to může klidně stát několik minut)… kiláky jinak by měli sedět (až na ten 8. – ten neseděl nikomu a to nebyl tak těžký, jako ten poslední)
Pavel 20.05.2007 18:57:41
Tak kdo letos?
kaacza 20.05.2007 21:22:15
Take se chystam. Teda uz jsem nachystana, smirena a rozum to jen zpovzdali sleduje a rika si: Ono ji vazne hrablo.) Hodlam na Lyse svest nelitostny boj o predposledni misto.
Rosťa Ostravak 25.05.2007 18:51:50
[quote=kaacza]Take se chystam. Teda uz jsem nachystana, smirena a rozum to jen zpovzdali sleduje a rika si: Ono ji vazne hrablo.) Hodlam na Lyse svest nelitostny boj o predposledni misto.[/quote] Mám podobný cíl :cool: :cool: :cool:
Havířov
roman1 26.05.2007 18:44:30
Nazdar borci, tak jak se běželo? Zdálo se mi to nějak dlouhé, za Lukšincem jsem vytuh a přefunělo mě aspoň osm ludí. No čásek 1:09:asi23, příště to bude lepší.
Pavel 26.05.2007 19:40:53
Tak to já jsem vytuhl dřív. Jasně, byl to masakr, často jsem vkládal chůzi (čelo prý běhá i celou sjezdovku, nechápu), ale upřímně čekal jsem to ještě horší. Trochu teplo, ale paráda. Z vrcholu jsem to vzal po žluté značce přes Šance. Přidávám si do seznamu oblíbených závodů. Jo a čas 1:11:36, v cílové „rovince“ :) jsem mohutně zafinišoval a tak o 20 cm předsprintoval borca přede mnou, jenže ouha, trať pak pokračovala ještě asi 50 metrů k betonové vrcholové kótě a finiš jsem teda nakonec prohrál.
kaacza 26.05.2007 22:35:16
Ja obhajila predposledni misto v kategorii…jen diky tomu, ze jedna z dam vzdala. Inu, vrcharka ze mne nebude:o)
Praha
Radek Narovec 26.05.2007 22:37:37
kaacza: kdokoliv, kdo se na tuto trať vydal, prokázal notný kus odvahy a zaslouží poklonu!
Praha
Radek Narovec 26.05.2007 22:38:27
kaacza: kdokoliv, kdo se na tuto trať vydal, prokázal notný kus odvahy a zaslouží poklonu!
kaacza 26.05.2007 22:49:29
[quote=Radek]kaacza: kdokoliv, kdo se na tuto trať vydal, prokázal notný kus odvahy a zaslouží poklonu![/quote] Hranice mezi odvahou a blbosti (nebo chces-li „nerozumem“) je u mne cim dal tenci;o)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.