Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » namakané nohy

namakané nohy

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Celkem 4443 km
Minulý měsíc 0 km

Eviku žena 19.08.2009 20:10:33

Ahoj,už niekoľko rokov denne behám,vlastne už od detstva,po pôrodoch som začala ako alternatívu k aerobicu,kt. ma značne časovo obmedzoval.váha išla pekne dolu o 10kg,to ma nabudilo z nekdajších 3,4,5km k dnešným 10–12denne,alebo 20km nárazovo.Stratila som menzes,váha stolí už2roky,to by bolo OK,ale beh je dobrý FUT BURNER,prezto ma najviac zaujímal,nikto nechápal,ako som schudla.Verím na aerobnu činnosť,lenže hnevá ma,že mi v posl.dobe zhrubli nohy!!Že by to bolo zvýšením kilometráže? ved ked som behala menšie objemy,mala som tenšie.Ostatné je v pohode,prsia nemám,v hrudníku jamka,ruky vytvarované,len tie nohy a zadok,zasmejete sa,čo tá chce?166/48,ale 30-tka a spomalovanie metabolizmu na krku.Je to nespravodlivé,leboi potrebujem odpočinok,ale dlhší,nie den dva,ale mesiac.Bojím sa,že sa mi to bude ešte viac ukladať v nohách,alebo mám dúfať a všímať si štíhle kamošky,ktoré aj tak nebehali a sú v pohode?Možno sa mi vráti aj menzes.Ako to riešite Vy?Ďakujem vopred.

avatar

Liberec

Celkem 2180 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:54:32 (2009)
půlmaraton: 1:55:58 (2009)
maraton: 4:15:31 (2009)

megatraged žena 20.08.2009 07:01:30

Eviku na 166cm 48 kg je hodně málo…tak o jakým zpomalování metabolismu tu mluvíš?To že nemáš menzes, je jen doklad toho, že tvoje zásoba tuku je nulová.Pokud trochu zvolníš a přibereš alespoň 5kg , myslím ,že ti za to tělo bude spíš vděčné.

avatar

Děčín

Drny muž 20.08.2009 12:50:20

Eviku, Tvůj problém je v tom, že neposloucháš co Ti všichni radí. V mnoha vláknech narážím na Tvojí stopu a všude je to stejné. Ten poměr výška/váha opravdu není OK. Mnozí z těch, kteří Ti zde odpovídají jsou „páni běžci“ a vědí o čem mluví, ale Ty nechceš slyšet to co Ti říkají. Pokud to takto potrvá dál tak to může mít pouze jediný výsledek:

  1. zničíš si zdraví – a to je škoda
  2. lidé Ti tady přestanou odpovídat – a to je taky škoda
Motto: Kde je vůle, tam je i cesta ...
avatar

Celkem 205 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:55:22 (2009)

sebrlovna žena 20.08.2009 20:55:19

Tvoje vaha je opravdu dost nizka na Tvou vysku, ja osobne mam 169cm a nejlepe se mi beha pri vaze 57kg, kdyz je to mene, citim se slaba a kdyz je to vice, tak zase tezka a mohutna. Nohy urcite tlustsi nemas, nesrovnavej se s kamaradkou, ktere bylo dano a je od prirody hubena, nema to cenu. Radsi si makneme s dobrym pocitem, ze jsme pro sebe neco udelali, nez abychom to meli vsechno nastrcene pod nos ;-) Takze bud spokojena sama se sebou a kdyz trochu priberes, bude to jen dobre! :-)

avatar

Celkem 4443 km
Minulý měsíc 0 km

Eviku žena 21.08.2009 22:06:51

ďakujem Vám všetkým za dobre mienené rady,Drny,veď práve že sa ešte nechcem odrovnať,preto mi začala táto zmena vadiť.nechápem,kam mi odišla tá energia.Mapko,veď práve,pred pôrodmi som mávala tých 62kg,ale po pôrode som schudla tých 10,behať som začala najmä preto,lebo som mala pocit,že mi nič netrávi,prežila som depresívne roky v byte ďaleko od domova s dieťaťom,chytali sa ma neurózy,ale potom naspäť dom a v Tatrách beh všetko vyriešil.Vyhovoval mi ,tešil ma,bola som aj som závislá na jeho účinkoch-endorfínoch.Beh som posunula na prvé miesto po deťoch.ešte aj pred robotu,vždy za každých okolností som musela denne.Dokázala som vstať o pol 4 a ísť,v snehu daždi…poznáte,potom hor sa do práce.Raz som sa zúčastnila maratonu,ale len na 33km,to ma posmelilo,tak som púokračovala.Prácu som zmenila,som sama sebe,vždy som po tom túžila,no prišiel na mňa akýsi trest v podobe slabosti a demotivácie.Dokonca také myšlienky,že :ak dnes nepôjdeš,za nič nestojíš!Alebo,pri­berieš ako niekedy,pravda je,že už nejem také veci ako pred tým,ale aj tak mám obavy,hoci viem,že by som mala pauznúť,alebo zmeniť pohyb,musím na sebe urobiť pokus,preto som chcela vedieť od Vás,ako sa vysporadúvate s absenciou.Preto ma naštvalo,že za tie roky sa moje nohy vôbec tak nevyrysovali,teda niečo vidno,ale na povrchu stále tá blbá ochabnutá trasľavá koža(ak viete o čom píšem)ktorá sa mi môže znovu vyplniť.BMI mám preto nízke,lebo mi odišli prsiaNiekto má hore,iní dolu,to som ja.Chcela by som začať chôdzu,ale neviem ako dlho treba v porovnaní s 50min behom.5min.na km.Možno by to bolo s paličkami pôsobivé.ten menzes som už riešila s lekármi,štítna v poriadku,je to porucha hypofízy,malého mozgu a maternice,teda,mo­zog nedáva príkaz.možno je to práve pre ten beh,predsa len každé ráno otrasy,šok pre telo.Preto chcem vyskúšať niečo kľudnejšie.poviete si však skús,ale ked ja vydržím tak max.1–2 dni a znovu.len vy to pochopíte,pá.

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.