Spolecny beh Stromovka (17/10) - maratoncum naproti!
kaacza 11.10.2009 23:56:03
Ahoj bezci a bezkyne,
Pokud nemate na sobotu dopo program, pojdme spolecne popobehnout a zafandit maratoncum ve Stromovce. Pred dvema roky to melo vcelku uspech:) Jsem si jista, ze pobezime veeelmi zvolna, tedy ja urcite.
Sraz v sobotu 17/10 9:30–9:45 na schodech u Planetaria, kousek od vchodu do Stromovky (ze strany od Vystaviste).
Dejte vedet, tesime se!:)
kaacza & phusick
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 12.10.2009 22:28:26
[quote=kaacza]Ahoj bezci a bezkyne,
Pokud nemate na sobotu dopo program, pojdme spolecne popobehnout a zafandit maratoncum ve Stromovce. Pred dvema roky to melo vcelku uspech:) Jsem si jista, ze pobezime veeelmi zvolna, tedy ja urcite.
Sraz v sobotu 17/10 9:30–9:45 na schodech u Planetaria, kousek od vchodu do Stromovky (ze strany od Vystaviste).
kaacza & phusick[/quote] Tentokráte budu chybět, neb to zkusím veeelmi zvolna v protisměru :).
Praha
Štefan 12.10.2009 23:09:27
[quote=Mirek Kostlivý][quote=kaacza]Ahoj bezci a bezkyne,
kaacza & phusick[/quote] Tentokráte budu chybět, neb to zkusím veeelmi zvolna v protisměru :).[/quote] Doufám, že taky. I když po týdenní denní pauze asi bude výkon slabý. Alespoň se bude na co vymluvit :)
Praha-Bohnice
BuckTheBug 13.10.2009 07:50:38
A hlavně – posměrní i protisměrní by měli po skončení zajít společně na pivko! :)
Praha - Letňany
StepanBohm 13.10.2009 16:54:57
[quote=BuckTheBug]A hlavně – posměrní i protisměrní by měli po skončení zajít společně na pivko! :)[/quote] Já s tim počítam, ale mam povoleno jen jedno, pak už musim jinam
Nymburk
dan67 14.10.2009 11:06:35
[quote=kaacza]Ahoj bezci a bezkyne,
kaacza & phusick[/quote] Ahoj, těší mě, že se vracíš k antimaratonu, nebo pěkněji maratoncům naproti, kterou jsi předloni začala. Loni jsem se o něco podobného pokusil. Letos mi to nejspíše nevyjde, ani jedním směrem. Ale držím palce, ať se sejde solidní skupina a pěkně zafandíte. Doporučuji trumpety, řehtačky,…
Kdyby náááhodou, tak se samozřejmě ukážu, ale asi fakt ne, ale co kdyby to vyšlo,…
kaacza 14.10.2009 17:50:09
Po smeru nebo proti…ono je to jedno. Hlavne aby se i pres tenhle necas seslo lidi co nejvic:) Ja a Martin budeme delat cest tem protismernym a povzbuzovat posmerne!
kaacza 14.10.2009 17:51:20
…a sbirat zastupce obou skupin po dobehu na pivo:)
Praha - Letňany
StepanBohm 16.10.2009 10:35:44
Máte nějakou radu kam se v případě nepřízně počasí schovat? Ideálně nějaké restaurační zařízení, ale pokud možno vhodné i pro tříleté dítě.
Praha
Štefan 16.10.2009 10:58:49
[quote=StepanBohm]Máte nějakou radu kam se v případě nepřízně počasí schovat? Ideálně nějaké restaurační zařízení, ale pokud možno vhodné i pro tříleté dítě.[/quote] Hospůdka na Císařském ostrově u jezdecké haly, chodí tam lidi s dětmi, i když mám pocit, že je tam povoleno kouření. Nebo Restaurace vozovna Stromovka, někde u konečné 5-ky, tam to ale neznám. Taky je malá místnost v bufetu u půjčovny kolečkových bruslí – vedle „Marolda“.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.