Balanční deska
kotry 30.11.2009 15:17:19
Dobrý den, jsem po úrazu kotníku(přetrhané vazy) a nedávno uraz kolene (namožené vazy a nějáké tělísko…), hledal jsem nějáké cviky na posílení vazů a bylo mi doporučena balanční deska. Nemá s ní někdo zkušenosti, opravdu je to použitelné na posílení vazů kotníku a kolen ? (jestli to nepatří sem, tak se omlouvám)
BRED 01.12.2009 07:49:31
Něco málo možná tady – odkaz na příručku. Taky jsem k tomu něco na internetu hledal, ale nic kloudného jsem nenašel.
Praha-východ
Vanda 01.12.2009 11:07:36
ahoj, balanční pomůcky jsou dobré na zpevnění svalového korzetu kolem postižených kloubů, kotníky, kolena atd…po úrazech mohu jen doporučit. Existují i zdravotní cviky s BOSU, které se mi zdá nejdokonalejší v tomto směru. Budu s ním také v Ondřejově cvičit skupinku, pravděpodovně od ledna:)
Kateřina G. 28.02.2010 17:46:14
Na balanční desce (ale byla to dřevěná polokulovitá věcička – můžeš ji dát na placatou stranu a zkoušet se po ní nohama posunovat, nebo ji můžeš dát na tu kulatou stranu a nejprve s pomocí opory zkoušej vyrovnávat váhu) jsem posilovala kotník – skvělá pomůcka, pokud můžeš, sežeň si ji. Na kotníky je to příjemné posilování.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.