Běh olympijského dne
Praha - Palmovka
Pubi 13.06.2006 12:36:37
[url=http://www.behej.com/kalendar.php?akce=akce&idakce=356]Běh olympijského dne[/url] se koná už příští středu na Strahově. Jedná se o pěkný závod s účastí běžců všech výkoností. Letní počasí snad vydrží, takže nebude nic bránit ani pozávodnímu posezení někde v hospodě nebo na zahrádce. Udělejte si proto večer volno a přijďte. Těším se, že uvidím známé a poznám nové tragédy. Formu mám jako obvykle špatnou, takže máte všichni šanci mě snadno porazit :)
Praha 4 Háje
Pavel K. 13.06.2006 16:39:46
Mám v plánu zúčastnit se, a těším se. Jen mám strach, aby nebylo moc teplo.
m.thums 13.06.2006 17:03:33
Jenom upozorňuji běžce z Mostecka a okolí – 21.6. Autodrom Most 18:30 hod !!! Dle propozic pozvat své přátele…;). Vstup do areálu je od 18:00.
Praha 4 Háje
Pavel K. 16.06.2006 11:40:51
Tak jsem zvědav, jak bude. Předpovídají, že má být 30°C. To by bylo asi vražedný
Praha
Křov 16.06.2006 12:33:13
[quote=Pavel K.]Tak jsem zvědav, jak bude. Předpovídají, že má být 30°C. To by bylo asi vražedný [/quote] Třeba nebude tak zle. Aktuální model hlásí na středu k večeru 25°C, vítr 3m/s a oblačnost 75%. To by bylo lepší než vloni, ale protože předpověď 5 dnů dopředu moc nefunguje, bude asi úplně jinak
Praha 9
Lubos M 16.06.2006 14:59:07
na 99% poběžím
Praha - Palmovka
Pubi 21.06.2006 09:02:32
Podle předpovědi na weather.com by měly po poledni přijít bouřky a večer v 18h by měl být slabý déšť a teplota 25°C. Tak doufejme, že to vyjde a že se na Ladronce neusmažíme. A taky by déšt mohl vyhnat bruslaře :)
Hořovice
pavli 21.06.2006 09:25:05
Jak se nejlépe dostat na stadion Přátelství městskou dopravou? Dík
Praha - Palmovka
Pubi 21.06.2006 10:22:20
[quote=pavli]Jak se nejlépe dostat na stadion Přátelství městskou dopravou? Dík[/quote] Asi dojet na zastávku Stadion Strahov a pak dojít pěšky. Jezdí tam autobusy z metra Dejvická (143,217), Karlovo náměstí (176) a Anděl (217). Ze zastávky se jde do kopce, je to třetí stadion (1. je velký spartakiádní, 2. je Rošického). Tam už bude určitě dost běžců, takže to snadno najdeš. Ještě se dá jet z Anděla autobusem k parku Ladronka a pak přijít z druhý strany, ale to si teď nepamatuju, co to je za čísla a zastávky.
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 21.06.2006 11:11:18
Pubi, z Anděla jezdí autobus 191 na Petřiny, zastávka Televizní věž
Praha
Štefan 21.06.2006 11:16:41
[quote=Pubi][quote=pavli]Jak se nejlépe dostat na stadion Přátelství městskou dopravou? Dík[/quote] Asi dojet na zastávku Stadion Strahov a pak dojít pěšky. Jezdí tam autobusy z metra Dejvická (143,217), Karlovo náměstí (176) a Anděl (217). Ze zastávky se jde do kopce, je to třetí stadion (1. je velký spartakiádní, 2. je Rošického). Tam už bude určitě dost běžců, takže to snadno najdeš. Ještě se dá jet z Anděla autobusem k parku Ladronka a pak přijít z druhý strany, ale to si teď nepamatuju, co to je za čísla a zastávky.[/quote] Nebo na zastávku tramvají 15, 22,23, 25 Malovanka a pak Diskařskou kolem malého stadionu na Stadion přátelství.
Praha - Palmovka
Pubi 21.06.2006 11:26:53
[quote=Rosťa]Pubi, z Anděla jezdí autobus 191 na Petřiny, zastávka Televizní věž[/quote] Díky, ten jsem myslel, ale nechtělo se mi to hledat :)
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 21.06.2006 14:13:16
Za oknem je 32st. ve stínu na severní straně domu, takže večer to bude peklo. Ač nerad, tak to ruším, běhám pro radost, a tuším, že bych se večer jenom trápil. Jinak všem odvážlivcům držím palce, snad to všichni ve zdraví přežijete.
Praha 9
Lubos M 21.06.2006 22:18:17
[quote=Mirek Kostlivý]Za oknem je 32st. ve stínu na severní straně domu, takže večer to bude peklo. Ač nerad, tak to ruším, běhám pro radost, a tuším, že bych se večer jenom trápil. Jinak všem odvážlivcům držím palce, snad to všichni ve zdraví přežijete.[/quote] Máš recht, bylo to peklo! Tahle desítka je docela zákeřná, tváří se jako že bude rovinatá a lehká, ale vůbec to není pravda. Půlka je v podstatě do kopce(i když velmi velmi mírného) a pak ještě ten úsek po silnici, běžet za autobusem není nic moc, nemluvě o počasí. Zaběhl jsem maximum možného(v současnosti moc netrénuju), čas 38:00 je strašnej – když jsem viděl ty moje mezičasy tak jsem nechtěl věřit,že maj ty kilometry značený správně:) , ale moje tepy (prům. 176, max 180) ukazujou, že jsem to neflákal. Bylo fajn poznat spoustu dalších Tragédů/dek, který jsem dosud znal jen přes web. Doufám, že zas někoho potkám na 10km na Konopišti.
Praha 9
Lubos M 21.06.2006 22:24:55
[quote=Lubosh]iDNES: „V Rakovníku zkolaboval mladík při tělocviku, když dvakrát uběhl stometrovou trať.“ A to existují magoři, co dnes běželi i deset kilometrů:-))[/quote] tak to musel bejt supertraged :)
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 21.06.2006 22:34:31
[quote=Lubos M]Tahle desítka je docela zákeřná, tváří se jako že bude rovinatá a lehká, ale vůbec to není pravda. Půlka je v podstatě do kopce(i když velmi velmi mírného)[/quote] Jo, potvrzuji – je to moje tréninkové kolečko, je to tak, nezdá se to ale síly to stoupáníčko bere. Vedro bylo dneska na Strahově děsné, jen co je pravda. A nespadla tady za odpoledne jediná kapka deště, fakt.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 21.06.2006 23:01:24
Tak tady v Modřanech po třetí hodině vydatně pršelo! Dokonce mně při běhu byla zima, když začaly padat drobné kroupy, a do toho foukal studený vítr. Tak jsem si říkal, jak by se těch 10km krásně v tom dešti běželo.
Praha - Palmovka
Pubi 22.06.2006 09:20:38
Běh olympijského dne je můj oblíbený závod a rozhodně jsem si nechtěl kazit náladu počasím. Nakonec jsem to běžel „jenom“ o 10 minut hůř než loni, ale zase jsem se pěkně prošel a v klidu si prohlídnul, co je na Ladronce od loňska novýho :) Předběhli mě snad všichni, ale o co jde… Hlavní včera bylo dostat se ve zdraví do cíle a to se povedlo :) Žízeň jsme si udělali v tom horku slušnou, takže pár pivek na zahrádce bodlo. Celkově to byl povedený večer a už se těším, že na Strahov pojedu za rok zase.
Praha|Dresden
dees 22.06.2006 10:25:17
[quote]Bylo fajn poznat spoustu dalších Tragédů/dek, který jsem dosud znal jen přes web. Doufám, že zas někoho potkám na 10km na Konopišti.[/quote] Nezucastnit se 10 km na Konopisti by byla ostuda, kdyz to mam vlastne doma:-).
Praha 4 - Háje
Tucnak 22.06.2006 10:34:00
Ahoj vsichni Závod byl skvele pripraveny. Krome pocasi vyslo vsechno. Bylo strasne vedro a dusno. K tomu moje bezva forma výsledkem čehož jsem se celým závodem dost protrápil a pěkně si hrábnul. Na druhou stranu jsem po delším čase viděl spoustu známých tváří, což mi udělalo velkou radost. Shrnuto a podtrženo: povedený závod!
T.
Praha 4 Háje
Pavel K. 22.06.2006 14:21:34
Ahoj, mohu potvrdit, že až na počasí byl závod výborně připravený :). Vedro bylo opravdu úmorné a zřejmě každý si asi sáhl na dno svých sil. Značení bylo po kilometru, což byla paráda. Dal se krásně sledovat čas. Bohužel ani to mě neuchránilo od trochu přepálené první půlky. Pak bohužel chyběly síly v té druhé. Neoficiálně jsem měl na 5 km 22:26, ale bohužel druhou pětku jsem dal až za 27:01. Celkový neoficiální čas podle hodinek byl 49:27. Prostě jsem podcenil horko a své síly. Nadruhou stranu se mě závod líbil, potkal jsem pár známých tragédů a poznal některé nové. Účast závodníků byla skvělá. Děkuji za povzbuzování Melounkovi, Štefanovi a dalším. Po závodě přišla vhod možnost osprchování na travnaté ploše stadionu pod zavlažovači trávníku. V tom vedru nebylo po běhu nic příjemnějšího. Dokonce jsem si říkal, vědět to dopředu, tak bych snad i ke konci zrychlil :) Závod se mě líbil a rád se příští rok na Strahově znovu objevím.
Praha 4 - Háje
Tucnak 22.06.2006 15:23:33
Výsledky i fotky jsou již na www.behej.com
Praha
Křov 23.06.2006 14:31:38
Dalších více než 100 fotek z trati najdete na www.sabzo.com
Raškovice okr. FM
minusak 23.06.2006 15:24:12
čas 38:00 je strašnej –
Ano je strašnej. I kdybych nechodil do práce. Nic jiného nedělal než denně dvojfázově trénoval pod vedením odborníků a dozorem lékařů, na tento čas mi prostě Pán Bůh asi nepožehnal. Taky mi ta hranice 38:00 připadá strašná. t.j. nedosažitelná. A v tom včerejším počasí.......
To je ta Relativita – nenechte si zkazit chuť do tréningu, nehovoří za mne závist. Spíš chci povzbudit ty, kteří také bojují o pět minut za Lubosem M
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.