Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Obstřik kolene. Prosííím o radu.

Obstřik kolene. Prosííím o radu.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Havlíčkův Brod

Celkem 300 km
Minulý měsíc 0 km

shoooter muž 10.02.2010 19:05:42

Ahoj všichni,

prosím o vaši radu. Máte zkušenosti s obstřikem kolene? Cca před týdnem jsem začal pociťovat bolest při běhu v L koleni. Bolest jsem zpočátku ignoroval, ale po 3 dnech už mě to nedalo a skočil jsem si k doktorovi. Na RTG nic nenašel a po pohmatu také nic, vazy v pořádku. DÍKY BOHU je to jen namožené. Dal mi vybrat Ultrazvukovou rehabku nebo obstřik, dal jsem přednost rehabilitaci. Ale ta zatím nemá žádný efekt a po rozhovoru se sestrou a pár lidmi ani mít nemusí. Tak zvažuji ten obstřik. NEVÍTE, JAK DLOUHO PO OBSTŘIKU MUSÍM BÝT V KLIDU POPŘ. JAKOU MÁ OBSTŘIK ÚČINNOST? Potřebuji začít co nejdřív běhat, chci totiž běžet PIM 2010 a hlavně mám BRUTÁLNÍ ABSŤÁK NA BĚH!!!!!!

DĚKUJI MOOOOC.

avatar

shon@ muž 10.02.2010 19:35:30

Ahoj nevím jak je to u kolene, já mám jenom zkušenost s obstřikem kyčle.Absolvoval jsem to asi před 3 měsíci a bolest se VÝRAZNĚ zhoršila takže stále neběhám.Už bych si ho dát nenechal.Ale zase nechci tě odradit,třeba ti to naopak pomůže,každý prý na to reaguje jinak.

avatar

Ostrava

Celkem 9041 km
Minulý měsíc 0 km

fousekjan muž 08.04.2010 15:53:10

Aohj, Pokud si dobře pamatuji tak po obstřiku jsem asi 2 – 3 dny nenamahal nohu, pak mi myslím řekl, že mám začít trénovat a jestli se to nezlepší tak rehabilitace. (bylo to dávno a nejsem si jistý jestli po tom obstřiku jsem neměl ještě 14 dní klid, a pak až trénink). Zhoršení jsem nepocítil, ale ani zlepšení.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.