AUTO - bolesti od "ničeho"
trava 27.06.2006 08:58:47
Míváte bolesti a nevíte od čeho to může být , když jste už týden nic nedělali :D?
Občas mě bolí přední přitahovač levého stehna, levé lýtko mám často ztuhlý na kost a kamarád si často stěžuje na kolena.
Oba jsme se shodli, že možnou příčinou je častá jízda v autě. Od tý doby si dávám pozor na spojkovou nohu a vida ono to asi bude opravdu ono. Záleží taky na typu sedačky, náklonu opěradla, tvrdosti přední hrany sedačky, délce Vašich nohou, vzdálenosti sedačky od pedálů mající vliv na pokrčení nohou.
A hlavně na času stráveného v autě.
Ještě pořádně nevím co s tím, ale zkusím měnit vzdálenost sedačky, její náklon a spojkovou nohu se snažím nemít pořád připravenou pro případ nenadálého skoku chodce do vozovky.
Havířov
pm 27.06.2006 17:49:28
Dělal jsem servisáka 6 roku najeto 3500 měsíčně nikdy mě nic nebolelo ale od doby kdy jsem začal běhat měl jsem pořád nějaké problémy.Změnil jsem zaměstnání jsem více fyzicky vytížen a je to daleko lepší.Auto opravdu dělá svoje.Co s tím nevím zkoušel jsem taky vše o čem píšeš.Nejvědčí problém je ten čas prosezený v autě.Často jsem zastavoval a dělal strečink.
Brno/Havířov
forest 28.06.2006 21:55:18
[quote=trava]Míváte bolesti a nevíte od čeho to může být , když jste už týden nic nedělali :D?[/quote] trošku odbočím: tohle je nejčastější situace, kdy mě něco začne bolet…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.