nastipnuta pazni kost
Daniela20 14.03.2010 15:09:13
Dobry den,
chtela bych se zeptat, zda li nekdo netusi, za jak dlouho bych mohla zase zacit trenovat, kdyz mi v patek na chirurgii zjistili nastipnutou pazni kost, k tomu jeste lordozu krcni patere, ale to si myslim, ze je dlouhodobejsi zalezitost:-(. To nastipnuti jsem si zpusobila padem na lede pri behani – prvnich pet dni jsem tomu nevenovala pozornost, chodila behat a dokonce skakat pres svihadlo, ale pak jsem usoudila, ze je lepsi jit s tim k doktorovi, kdyz poradne nemohu zvednout pravou ruku..
Dostala jsem limec a ortezu na ruku s tim, ze se ve stredu mam prijit ukazat..Jenze jakoby mi doktor nechtel rici, kdy se budu moc vratit na trat:-((
Diky,
Danča
remo 17.03.2010 22:18:53
Zdravm, Danielo, tvoje info o naštípnuté pažní kosti co se týká prognózy je nedostatečné. Doba hojení osti je různá podle místa poškození. Jiná je doba léčení kosti v blízkosti kloubu (epifýza a metafýza), jiná je uprostřed dlouhé kosti (diafýza). www.revmacentrum.cz www.razovavlna.eu
Daniela20 18.03.2010 19:35:11
Jee, dekuji Ti za odpoved…musim rici, ze jsem nosila bandaz tri dny a pak jsem zjistila, ze ta ruka me vubec neboli, tak jsem ji sundala…nenosim nic tezkeho, ani tasku do skoly, proste snazim se ji nenamahat a zatim holka drzi:-)))
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.