boty Pardubice/Brno
Hana 15.08.2006 22:46:22
Prosím, poraďte mi někdo, kde v Pardubicích nebo v Brně najdu obchod s běžeckou obuví, kde budou mít nejen na výběr, ale i prodavače, co poradí. Zatím hledám marně:(
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 16.08.2006 09:41:25
V Brně – např. P. Baběrád je distributor New Balance (na Vranovské – ale nutno telefonicky domluvit), nebo J. Kocourek prodává Mizuna (organizuje brněnský běžecký pohár). Oba zkušení běžci – určitě i poradí.
Brno
milan 16.08.2006 10:22:08
[quote=Stanislav Junga]V Brně – např. P. Baběrád je distributor New Balance (na Vranovské – ale nutno telefonicky domluvit), nebo J. Kocourek prodává Mizuna (organizuje brněnský běžecký pohár). Oba zkušení běžci – určitě i poradí.[/quote] Rady Pavla Baběráda týkající se výběru obuvi se mě osvědčili.Kontakt je 603 761 530.
Raškovice okr. FM
minusak 16.08.2006 15:23:26
Jestli máte někdo dobrou zkušenost v oblasti Ostrava-Frýdek-Místek, prosím podělte se. Já jsem všude narazil jen na neběhající prodavačky. I když ve dvou případech věděly o těch botách poměrně dost.
Raškovice okr. FM
minusak 16.08.2006 19:04:56
Lidičkové, prosím o komentář. Dnes jsem byl zkoušet boty. Jediné, které mi sedly a měl jsem z nich v obchodě dobrý pocit, byly ADIDAS resonze trail za 2190 kč. Vyzkoušel jsem jinak moooooc botů a neseděly,neseděly. Prosím napište, pokud jste náhodou udělal s těmito botami někdo vyloženě špatnou zkušenost – pokud se jedná o rychlou ztrátu vlastností. Zítra je jdu asi zaplatit.- neměl jsen prachy u sebe.
Pavel 16.08.2006 19:45:26
Rád bych poradil, ale nemám s nimi zkušenosti. Akorát vím, že „trail“ jsou určeny hlavně do terénu…
Láďa Tarant 16.08.2006 20:32:11
Já mám s nimi dobrou zkušenost. Měl jsem model TR9 a pořizoval jsem je do terénu. Nakonec jsem v nich bez problémů odběhl několik silničních maratónů. Z počátku byla trochu užší špička a pro malou šířku byly prsty na sobě přimáčknuté, ale to se časem poddalo. Podle mě je to lehká univerzální (pokud nehoníš na maratónu vteřiny) bota – jak do terénu, tak na silnici.
keramik 16.08.2006 20:44:29
Já jsem tyto botky koupil asi před půl rokem v A3 Sport v K.Varech ve slevě za 1650kč.Zatím jsem celkem spokojený.Asi 2 měsíce jsem v nich jen chodil aby jsem je vyšlápl /moje nohy jsou na nevyšlápnuté boty parchanti/.Teď v nich běhám hlavně na dráze a silnicích.A jelikož, jak psal Pavel jsou určeny hlavně do terénu,tak ani tam s nimi nemám problémy.Myslím,že na kombinaci terén,asfalt jsou dobré.I když do terénu mám raději těsnější boty.Když tedy vím,že poběžím jen v terénu, tak si beru orieťácké.Mám v nich lepší cit.
hyneek 22.08.2006 11:35:32
[quote=Hana]Prosím, poraďte mi někdo, kde v Pardubicích nebo v Brně najdu obchod s běžeckou obuví, kde budou mít nejen na výběr, ale i prodavače, co poradí. Zatím hledám marně:([/quote] Ja jsem koupil boty v Hervisu v Galerii Vaňkovka. Jsou pohodlne.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.