Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Nordic Walking je šetrnější než běh [článek]

Nordic Walking je šetrnější než běh [článek]

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

šaryl muž 07.04.2009 21:10:57

…sorry,ale raději budu běhat dokud to jen půjde a až to nepůjde,pak budu chodit jenom pěšky – clasic a ruce si pak vytrenuji,střídavě levou a zase pravou – to namísto těch hůlek,při tom zdvihání toho půllitru ,to když zapěškujem někde – clasic ,do té nejbližší hospody !…jo,a až to nepůjde ani pěšky – clasic,pak přijdou na řadu teprve ty hůlky – neclasic,tedy ty berličky…tak teda sorry !

administrator 03.04.2010 13:32:52

Necítíte se na běh, ale váš sportovní duch se v přírodě nespokojí s pouhou chůzí? Nebo někdy nemáte podmínky k běhání? Co zkusit Nordic Walking? Nordic Walking možná pro někoh zní hodně tajemně, ale je to vlastně jen běžná chůze se speciálními hůlkami. Tato zajímavá a atraktivní forma pohybu se nejprve dostala z Finska do celé Skandinávie. Odtud byl již krůček do zbytku Evropy. I u nás pozvolna roste počet příznivců.


Odkaz na článek
avatar

Koukall muž 29.01.2014 09:46:38

>> šaryl, 07. 04. 2009 21:10:57

Neodsuzujte něco, co jste nejspíš ještě ani nevyzkoušel. Obliba těchto holí stoupá i u mládeže a lidi provozující nordic walking lze potkat skoro při každém výšlapu a tůře takže na nich asi něco bude. Doporučuji si je vyzkoušet a až teprve pak soudit. BTW vyzkoušet je jde i zcela zdarma např v rámci http://www.nordicsports.cz/akce/ Sám jsme tak začínal.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.