Jaké běž.boty?
Keram 31.08.2006 08:30:13
Jaké běž.boty mi doporučíte.Běhám středně dlouhé až dlouhé tratě.Gel vepředu i vzadu?Jaké značky, typy?Popř.prosím o e-shop. Díky za odp.
Michal U. 31.08.2006 10:01:30
To skutečně trváš na této technologii? Trváním na něm vylučuješ z výběru spoustu firem. Gel používá Asics – [url]asics.cz[/url]
Pavel 31.08.2006 10:24:43
Myslím, že s tím gelem to byl spíš dotaz. Typ – dobře tlumící tréninková bota, značka snad jedno – Asics, New Balance, Mizuno (na ty jsem snad od nikoho neslyšel kritiku), Saucony, Nike, Adidas (u těch bacha, aby to byla skutečně běžecká a ne módní sportovní obuv). Nevím, jsetli je ideální kupovat boty v e-shopu, lepší by asi bylo vyzkoušet si, jak padnou, případně se v nich v obchodě trochu proběhnout :)
Keram 31.08.2006 10:53:55
Samozrejmě bych si boty nejdřív někde vyzkoušel a potom bych je koupil v nějakém e-shopu, jestli by byla lepší cena.Četl jsem tady na webu o Mizuno wave rider 9.Daj se někde sehnat za lepší cenu?
Michal U. 31.08.2006 11:10:58
Vyraž do nějakýho kamenýho obchodu, v týhle době se dá koupit spousta botek se slevou. Ale taky si rozmysli, v jaký roční době je chceš používat. Ten Rider mi nepřijde moc vhodnej do vlhka, případně zimy, jsou zezhora hodně prodyšný.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.