Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Bolest v rameni

Bolest v rameni

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Celkem 8 km
Minulý měsíc 0 km

Bob-an muž 24.04.2010 22:51:42

Zdravim, nemate nekdo zkusenost s bolesti v levem rameni pri vyssi zatezi? Kdyz beham tak do TF160 tak v zasade nemam problem, ale kdyz se rozebehnu trochu vic (TFmax mam pres 200) tak me po chvili zacne celkem solidne bolet leve rameno, staci mi tak 1km takovym rychlym klusem a musim si dat pauzu ptz rameno solidne boli a nevic je mi blbe. Se srdcem bych nic nemel mit ptz cca pred pul rokem jsem byl na EKG a na echo a pry vsechno v pohode tak netusim cim by to mohlo byt… nemuze to byt jen takovy prechodny problem ktery odezni treba po delsim trenonvani (beham teprv 2 mesice)?

avatar

Brno

10 km: 0:36:12 (1999)
maraton: 3:06:00 (2000)

martin76 muž 24.04.2010 22:59:06

treba ho mas trochu vyhozeny, nebo skriply nerv, zanet, ale mate me teda ta nevolnost, nepodcenoval bych to, muze to mit spojitost s necim zavaznejsim, ale treba taky ne. je to dost specificka vec, nevim jestli ti tady nekdo poradi. mozna neco napadne zkusenejsiho fyzioterapeuta, ktery se zabyva vertebrogennimi poruchami. drzim palce.

Motto: i skladník ve šroubárně si může přečíst Vergillia v originále
avatar

afrikab muž 25.04.2010 15:48:54

Mam stejny problem…taky se to objevuje pouze u rychleho behu. Pocitam, ze to bude jen spatnou technikou pohybu rukou pri rychlem behu.

Uz se mi to stava jen vyjmecne, takze to pricitam vetsim treninkovym obemum a lepsi technice. Kome toho jsem zacal i vice posilovat ramena. Tak si vyber ;)

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.