Puchýře
Ostrava a okolí
Beet 20.09.2005 16:39:07
Právě jsem přiběhl z Ladronky, že si vyzkouším asfalt před Běchovicema (jinak běhám ve Hvězdě na měkkém). A taky, že si vyzkouším své závodní silniční Adidasy, které jsem neměl na sobě asi rok. No a mám krvavý puchýř na patě. Přitom nikdy jsem s žádnýma botama (jak běžeckýma, tak civilníma, či s kanadama na vojně) problémy co se týče puchýřů neměl. To jsem z toho blázen.
A co vy a puchýře?
Beet
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 20.09.2005 16:46:52
Já se na Ladronku za chvilku chystám, tak doufám, že v Adidaskách, ve kterých chci jít Běchovice, nedopadnu stejně. Drobné puchýře mě provázejí celou běžeckou kariéru ale nejhorší to bylo, když jsem dostal ortopedické vložky, originální vložky musely z bot ven a ortopedické byly malinko vyšší. Krvavé puchýře velikosti pětikoruny na obou patách jsem měl dva týdny. Běhal jsem s dvěma náplastmi a jestě gázou přes ponožku, mučeníčko!
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 20.09.2005 16:57:26
[quote=Beet]A co vy a puchýře? Beet[/quote] To je normální, dám náplast, a jedu dále. Později se na tom místě udělá silná vrstva kůže a je to v pohodě.
Česká Třebová
hudy 20.09.2005 22:29:09
Co to je puchýře?:) Ne vážně mě se dělají puchýře jenom v tělocvičně když hraju fotbálek v nekvalitních teniskách. Při běhu se mi to ještě nestalo.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.