Zahraniční závody v listopadu
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 14.10.2006 15:52:17
Ahoj! Tak po rozhovoru s Lubošem jsem se rozhodl taky vyrazit někam do světa. nevíte někdo, jestli se běží něco v Německu nebo v Rakousku během listopdu nebo začátkem prosince? Startovný mě nezajímá (to se v nákladech ztratí), chtěl bych ale dostat alespoň účastnický diplom (ať z toho něco mám) a vzdálenost by měla být max. 15 km. Nevítě někdo odkaz na německou nebo rakouskou termínovku?
Brno
tuta 16.10.2006 08:04:52
http://www.maxfun.at/termine/ – tam jsou rakouske. Jsem dostal od kamosu za ukol zjistit, kde by se v Rakousku daly zavodenim zarobit nejaky love, at porad nemusime jezdit do Prahy , ale vypada to blede; oni tam snad zadny pouzitelny zavody nemaji.
Mato 16.10.2006 14:47:55
[quote=tuta]http://www.maxfun.at/termine/ – tam jsou rakouske. Jsem dostal od kamosu za ukol zjistit, kde by se v Rakousku daly zavodenim zarobit nejaky love, at porad nemusime jezdit do Prahy , ale vypada to blede; oni tam snad zadny pouzitelny zavody nemaji.[/quote] Ale maju, len treba hladat. AK je za vitazstvo viac ako 300–500 EUR, tak je ktokolvek z CR alebo SR bez sance, inak sa da zarobit, su uz vsak vychytane. U muzov to chce vykonnost na prvu trojku okolo 29:30–32min/10km (ako kde, cim viac penazi, tym vyssia vykonnost), u zien okolo 17min/5km a lepsie.
Brno
tuta 16.10.2006 16:10:43
[quote=Mato][quote=tuta]http://www.maxfun.at/termine/ – tam jsou rakouske. Jsem dostal od kamosu za ukol zjistit, kde by se v Rakousku daly zavodenim zarobit nejaky love, at porad nemusime jezdit do Prahy , ale vypada to blede; oni tam snad zadny pouzitelny zavody nemaji.[/quote] Ale maju, len treba hladat. AK je za vitazstvo viac ako 300–500 EUR, tak je ktokolvek z CR alebo SR bez sance, inak sa da zarobit, su uz vsak vychytane. U muzov to chce vykonnost na prvu trojku okolo 29:30–32min/10km (ako kde, cim viac penazi, tym vyssia vykonnost), u zien okolo 17min/5km a lepsie.[/quote] Ja to prochazel jenom zhruba, zarazil jsem se u nejakyho zavodu, kdy byly jen vecny ceny a pritom ve vitezich lonskych rocniku byli Pröll nebo Weidlinger, tak jsem si rekl, ze asi bude pravda, kdyz nam vsichni rikali, ze v Rakousku zadny prachy nejsou. Idealni by bylo neco na silnici (5 – 15km), kde by nebyly love jen pro prvni tri, ale za vitezstvi alespon 200Euro a ne prehnany startovny (do deseti eur). Jinak tu vykonnost by ten nejlepsi z naseho pripadneho auta mel, ma petku pod 14:30 a docela pouzitelny finis, ale dobry by bylo aby se dalo zarobit i s vykonnosti s pulmaratonem na 70minutach, at neni v plusu jen jeden.
ironman 16.10.2006 19:01:09
V Rakousku je to víc o věcných cenách, než o penězích. Preferují hodně systém aby se dostalo na všechny, tj. slušné ceny i v age groups. Pro peníze je to lepší vyrazit spíš do Německa, Holandska, ale zase je to taky o známostech, aby člověk dostal startovné, cestovné, ubytování a pod.
Oslík 17.10.2006 17:57:30
O peníze mi nejde, já radši diplom, pohár, účastnickou medaili nebo tak něco, abych mohl vzpomínat, kde jsem byl a mohl se na to každý den dívat… No, idylka… A trošku samolibost…
Plzeň
VILDA 31.10.2006 13:43:25
V neděli 5. listopadu se běží New York Maraton. Můžete sledovat na EUROSPORTU 14.30 – 17.30. Nevím jestli Lance Amstrong poběží ve žlutém trikotu, ale určitě ho nepřehlídneme.
sam 31.10.2006 19:56:31
Pojďme tipovat, jestli ho Miloš Škorpil udělá nebo ne. Já věřím rutinérovi Milošovi, že v srovnání čistých časů bude lepší.
Oslík 01.11.2006 09:33:50
Lance nebude mít proti Milošovi nejmenší šanci – teda jestli nebude vybíhat o hodinu před ním… To bude v neděli dobrý – jen se vrátím ze svých závodů, budu další sledovat v televizi – to bude mít rodinka radost :)
Mato 03.11.2006 08:23:22
Pochybujem, ze Milos Skorpil porazi Lancea Amstronga. Neviem sice, ako je na tom teraz Milos, ale ma uz tiez svoje roky a neviem, ci teraz pravidelne beha pod 3 hodiny. Ak Lance pobezi na vykon (a nie reklamnu akciu, kde si pokluse s inou celebritou, ala Puff Diddy), tak to da pod 2:50… Predsa len je to sportovec svetovej extratriedy a ak sa aspon semi-seriozne pripravoval, tak to v pohode zvladne. Nikto tu nehovori o casoch, na kt. je treba tvrdo trenovat, ale aerobne monstrum ako Lance nemoze mat problem udrzat tempo okolo 4min/km. Mam vsak pochybnosti, ci skutocne pobezi na cas- je stale velkou tvarou firmy NIKE, kt. ma v nom super neplatenu reklamu, lebo TV ho bude nepochybne vela snimat- a cim dlhsie bude na trati, tym dlhsiu reklamu budu mat. Naviac, ludi skor bude zaujimat v com bezi Lance, ako v com bezi Tergat, Ramaala alebo Meb Keflezighi (vsetci tiez za Nike) a je viac pravdepodobne, ze si kupia rovnake tenisky, tricko, ci trenirky ako ma Lance, nez superrychli cernosi povodom z Afriky (Meb Keflezighi je American, ale narodil sa v Eritrei). Tolko moj nazor.
Praha 9
Lubos M 03.11.2006 08:55:14
Můj typ:Lance 2:44, Miloš 3:05
Mato 03.11.2006 13:48:20
[quote=Lubos M]Můj typ:Lance 2:44, Miloš 3:05[/quote] Vsetky moje predpovede sa tymto clankom rusia. Lance ide bezat 7min/milu tempo za pomoci velikanov maratonu A.Sa;azara a J. Benoit-Samuelson, na poslednych 6mil ma El Guerrouja a poslednych 0.2 mile pojde bez vodicov (cca 320m). Vysledny cas by mal byt okolo 3:03, ak udrzi tempo. Tu je ten clanok: Armstrong to be joined by all-star pacers at NYC Marathon
By ROB GLOSTER, AP Sports Writer November 2, 2006
NEW YORK (AP) – Lance Armstrong will get a little help from an all-star cast of distance runners past and present when he makes his marathon debut Sunday.
Armstrong, who relied on the support of teammates to win a record seven straight Tour de France titles, will be paced by former marathon champions Alberto Salazar and Joan Benoit Samuelson, as well as reigning Olympic 1,500– and 5,000-meter gold medalist Hicham El Guerrouj, in the New York race.
ADVERTISEMENT
„I wouldn't do it for anybody else,“ said Salazar, the last American winner of the New York City Marathon, way back in 1982. „I just wanted to spend some time with him.“
The 48-year-old Salazar will run the first 10 miles of the race with Armstrong. The 49-year-old Samuelson, who won the first Olympic women's marathon at the 1984 Los Angeles Games, will run the next 10. El Guerrouj then will do 6 miles with Armstrong, who will be on his own for the final stretch of the 26.2-mile race.
The three will try to keep Armstrong, who ran triathlons as a teenager but never has attempted a marathon, to a 7-minute-per-mile pace.
Salazar, who works in the running department at Nike, resumed training when given the chance to run with Armstrong. He has been running 5 miles a day, six times a week, and is confident he can get through the first 10 miles. But that'll be it for the three-time New York winner.
„I'm kind of the slow link in this group, I'm an old man now,“ Salazar joked in a telephone interview Thursday from his Portland, Ore., office. „To try to go the full distance would be tough.“
Armstrong has said he hopes to finish the race in under 3 hours. He will be running in large part to raise awareness and money for his foundation and for cancer research.
Brno
tuta 03.11.2006 13:52:55
No to bude fakt pohled; klusajici Hiccham s Lancem; achjo, kdyby to tak sli oba naplno.
Oslík 03.11.2006 15:26:26
BUde to podle mě první opravdová ukázka, kolik má společného cyklistika a maraton – nebo už někdy běžel špičkový cyklista maraton? Lance poběží co nejlíp, kdo jste četl jeho knihu o boji s rakovinou, vítě, že kdyby ho NIKE nutil běžet pomaleji, tak by nikdy nesouhlasil…
Mato 03.11.2006 15:55:21
[quote=Oslík]BUde to podle mě první opravdová ukázka, kolik má společného cyklistika a maraton – nebo už někdy běžel špičkový cyklista maraton? Lance poběží co nejlíp, kdo jste četl jeho knihu o boji s rakovinou, vítě, že kdyby ho NIKE nutil běžet pomaleji, tak by nikdy nesouhlasil…[/quote] Hahaha, prepac, ale toto je dost naivne vyhlasenie. Lance stale dostava rocne cez 30 milionov dolarov zato, ze je tvarou firmy NIKE. Bude robit to, co sa mu povie a jeho boj s rakovinou, ani jeho profi cyklo kariera s tym moc nemaju spolocne. Naviac vela profi cyklistov behalo maratony- napr. Jalabert minuly rok. Jeden z lespich bol v 70–80.rokoch Jack Foster, kt. to v 40.ke dotiahol az na 2:11… to uz je nejaky vykon!
Oslík 03.11.2006 18:48:51
Aha, zmýlil jsem se… Ale stejně nevím, co by z toho NIKE měl, že bude Lance pomalý. Když už bude v cíli, tak ho budou ještě hodinu po doběhu natáčet, jak vypadá po běhu. Myslím, že poběží, jak nejlíp dovede…
Brno/Havířov
forest 03.11.2006 19:09:32
a není Lancův cíl doběhnout ještě v přímém přenosu Eurosportu?
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.