Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Športtester pre začiatočníka?

Športtester pre začiatočníka?

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Celkem 4339 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 2:05:18 (2011)

Nina H. žena 29.05.2010 10:20:46

Chcela by som sa opýtať na názor(a radu) skúsenejších, ohľadom športesterov, som síce len začiatočník (naozaj poctivo behám len cca. 4mesiace) ale beh ma naozaj baví a chcela by som investovať do športesteru. Problém je v tom, že sa v nich

  1. nevyznám
  2. chcela by som nejaký s GPS alebo meračom vzdialenosti, ale tie sú tak drahé, že neviem či sa mi na ne podarí zarobiť do zimy:-x

Rozmýšľala som aj o Adidas miCoach, ale zatiaľ som k nemu moc pozitívnych recenzií nečítala…

Budem vďačná za každú radu a názor :-)

avatar

10 km: 1:02:30 (2010)
půlmaraton: 2:35:50 (2010)

xPablos muž 29.05.2010 11:30:31

>> Nina H., 29. 05. 2010 10:20:46

Praktickou zkusenost od nekoho, kdo ma micoach, bych taky bral. Taky nad nim uz delsi dobu uvazuju.

Pro me jediny vaznejsi nedostatek je, ze k tomu neni display pro rychlou kontrolu casu/tepu. Se sluchatkami vesmes beham, takze jejich nutnost pro audio coaching mi nevadi. Absence cestiny pro me taky neni prekazkou.

Jako obrovske plus povazuji jejich webove rozhrani, ktere sestavuje treningove plany – to pouzivam uz ted bez micoach a jsem nadsen. Co se tyce ceny, micoach bude patrit k tomu nejlevnejsimu v kombinaci – tepak + mereni vzdalenosti + prenos do pocitace.

avatar

Nizi muž 13.07.2010 09:00:57

>> Nina H., 29. 05. 2010 10:20:46

Cenově jsou sice sporttestery dražší, ale ber to jako investici do sebe :-) Já si pořídil Polar FT80 a teď čekám ještě než mi dojde GPS modul. Já mám slabou vůli, ale polar mě dobře prohání :-) Je to supr.

Rozumný sporttester který umí PC, GPS, Footpod bych doporučil Polar RS300X s footpodem nebo RS300X s GPS

Cena vysoká, ale myslím že nebudeš litovat. Ale je fakt že k tomu musíš ještě dokoupit flowlink pro připojení k PC (1200 Kč) / a nebo to ťukat ručně. Na druhou stranu polarpersonal­trainer.com je (alespoň pro mě) velmi dobrý, naplánuje trénink jak specializovaný (běh, cyklistika, posilovna) tak i obecný, kdy ti řekne jen v jaké zoně se máš držet a jak dlouho (a je jedno jaký sport děláš).

Na ten miCoach jsem se taky díval, ale apsence displaye je pro mě obrovské mínus. Když makám, tak tep sleduju hodně často, takže bez displaye by to bylo takové poloviční. A sluchátka pro mě nejsou. :-)

No a pokud nechceš investovat, tak si pořiď nějaký základní sporttester (třeba polar FT2) a do internetové aplikace údaje ťukej ručně. A až pak uvidíš, že je to pro tebe pomoc, tak přejdi na vyšší model.

Snad jsem se do toho moc nezamotal :-) Ahoj.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.